Actualitat col·legial

Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 685 novetats disponibles

 • Acte de presentació de l’Observatori de l’Enginyeria

  22 de juny de 2017

  L'Observatori de l'Enginyeria, projecte en el qual el Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya hi participa juntament amb altres col·lectius professionals i entitats del sector, arriba ja a la seva primera fita i objectiu principal: la presentació dels resultats obtinguts en l'estudi sobre la situació de l'enginyeria a Catalunya i les seves perspectives per als propers 10 anys.

 • El company, Pep Salas, nou membre del CADS

  21 de juny de 2017

  El Govern ha nomenat membre del CADS el Dr. Pep Salas per a un període de 2 anys. El Dr. Pep Salas és director de smartgrid.cat, una eina de divulgació i promoció del debat sobre la transició energètica a Catalunya. És enginyer agrònom en especialitat medi rural i doctor per la UPC en sostenibilitat i en transició energètica. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de sistemes energètics avançats, des d'R+D aplicada (projectes internacionals i titular de diverses patents internacionals) a la indústria (microxarxes, energies renovables i TIC per a l'eficiència energètica).

  Continua llegint

 • Nova eina de seguiment dels preus dels aliments al llarg de la cadena de subministrament

  15 de juny de 2017

  Eurostat ha posat en marxa una nova eina de seguiment dels preus dels aliments que permet visualitzar el desenvolupament dels preus agrícoles, els preus d'importació i els preus al productor i al consum, desglossats per categories de productes i / o països. 

 • Publicat en el BOE el Reglament d'instal·lacions de protecció contra incendis

  12 de juny de 2017

  S'ha publicat al BOE núm 139 (12-06-2017) el Reial Decret 513/2017, de 22 de maig, pel qual s'aprova el Reglament d'instal·lacions de protecció contra incendis.

  L'objecte del mateix és determinar les condicions i els requisits exigibles al disseny, instal·lació, manteniment i inspecció dels equips, sistemes i components que conformen les instal·lacions de protecció activa contra incendis.

 • BARCELONA ACULL EL I FÒRUM INTERNACIONAL DE LA CERTIFICACIÓ PROFESSIONAL DELS ENGINYERS

  07 de juny de 2017

  L'AQPE i l'AIPE han organitzat el primer congrés internacional de la certificació professional dels enginyers.

  El Conseller de Territori i Sostenibilitat, l'Honorable Sr. Josep Rull, ha conclòs l'acte: "Només amb la certificació professional de l'enginyeria garantirem projectes d'excel·lència".

  La certificació de competències afegeix valor a la formació i experiència dels enginyers, diferenciant-los i distingint-los com els millors professionals en la seva especialitat.

 • Premi al/a millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a (Convocatòria 2017)

  02 de juny de 2017

  La GENERALITAT DE CATALUNYA - DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ convoca  per a l'any 2017, el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a.

  L'objecte és  la concessió del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a que dugui a terme actuacions en el món de l'artesania alimentària que esdevinguin innovacions i millora en la qualitat i la comercialització dels productes artesans i donin prestigi al sector, i d'una distinció especial o accèssit.

 • 4a convocatòria dels Premis RuralApps

  29 de maig de 2017

  El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha obert la 4a convocatòria dels Premis RuralApps,  certamen que premia les aplicacions mòbils funcionals per als sectors agrari, alimentari o rural.

  El premi té dues categories: les Apps que s'adrecen als professionals del sector i les Apps que s'adrecen a la ciutadania.

  El termini de presentació de candidatures es realitzarà fins el 16 d'agost de 2017.

 • Invitacions pel saló d’emprenedoria Biz Barcelona

  11 de maig de 2017

  Demana el teu codi d'invitació!

 • Molt bona valoració de la 6a. Edició del Curs d’introducció a QGIS. Aplicat a l’enginyeria Agrària.

  09 de maig de 2017

 • Networking Interprofessional Bizbarcelona: entrevista’t amb empreses i professionals de tots els sectors

  08 de maig de 2017

  El nostre Col·legi, a través de l'Associació Intercol·legial a la qual pertany, celebrarà el proper 31 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona (recinte firal Montjuïc) el Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Pujar


© 2017 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32