Actualitat col·legial

Notícies

Històric de notícies

25 d'abril de 2017

Les administracions públiques aposten pel BIM com a metodologia de futur

Una feina de cooperació entre tots els agents del sector

  • El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, juntament amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, aposten pel BIM com a metodologia de futur.
  • Un clar reflex de com es sumen les administracions públiques i òrgans de govern al canvi.


El BIM  és el software idoni per a millorar la productivitat i garantir la qualitat, fiabilitat i eficàcia en la gestió de l'edificació i les infraestructures.


Es tracta d'una aposta fonamental i transcendent com a principal element, en aquest canvi de paradigma, que ve impulsada no només per l'administració publica sinó també i sobre tot pel sector privat, com ara diferents col·lectius professionals, entre el quals, hi ha el Col·legi d'Enginyers d'Agrònoms de Catalunya, que forma part d'aquest col·lectiu que està empenyent cap a la modernització del sector.


És una feina de cooperació entre tots els agents del sector que entenem que la tecnologia és el principal aliat per a obtenir qualitat en el producte final i incorporar eficiència i sostenibilitat d'una forma clara i nítida.


El Col·legi d'Enginyers d'Agrònoms de Catalunya aposta per les noves tecnologies i està present en diferents fòrums relacionats amb el BIM, entre d'altres, participem en La Comissió Construïm el Futur de Catalunya, Grup d'Usuaris BIM de Catalunya, Comisión esBIM, etc...


Mira el vídeo amb les intervencions del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, posant en valor l’us del BIM.
 


Aprofita l'ús del BIM i no perdis competitivitat !!

7 raons per a passar-se al BIM aqui

S'està produint un augment de la demanda de professionals amb coneixements en BIM

Avançar-se al futur és la clau de l'èxit!

Per saber què és i com utilitzar les eines BIM per a les diferents responsabilitats, projectistes, constructors i altres agents implicats...

et proposem

Inscripció oberta

Pots tramitar la teva inscripció aquí .

Veure informació del curs


 

Pujar


© 2017 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32