Formació

Beques

Característiques de les beques que s’ofereixen

El servei de formació t’ofereix diferents tipus de beques adaptades a l’oferta formativa del col·legi. (No obstant, si pel desenvolupament de la teva carrera professional has de fer altres cursos fora del col·legi i necessites una beca, pots adreçar-nos una sol·licitud raonada.) Puntualment el col·legi també realitza accions de suport a ofertes formatives externes i singulars que són d’interès pel nostre col·lectiu. Aquestes accions acostumen a incloure beques pels col·legiats. Podeu consultar-ne els detalls de cada cas als serveis del col·legi.

Qui hi pot accedir

Podem accedir a les beques d’agrònoms tots els membres del nostre col·lectiu: els enginyers agrònoms col·legiats i els estudiants dels darrers cursos que estan preassociats. (No obstant, si no pertanys al nostre col·lectiu, estàs molt interessat en la nostra oferta formativa i necessites una beca, pots adreçar-nos una sol·licitud).

Per motius obvis de limitació de recursos, les beques s’atorgaran d’acord amb els criteris de prioritat generals i específics que s’estableixin.

Procediment per sol·licitar una beca

El procediment per sol·licitar una beca és molt senzill: en el moment de formalitzar la matrícula has d’indicar-ho i adjuntar una petició raonada a la que podràs adjuntar tota la informació que consideris rellevant per a la seva concessió.

Molt important: no t’oblidis de deixar-nos una via de contacte ràpida (telèfon, mòbil, correu electrònic) per tal que puguem demanar-te més informació davant l’eventualitat que es produeixi un empat tècnic entre els candidats presentats.


© 2017 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32