Nascuda a Girona, on actualment també hi viu.
Número de col·legiada: 1931
Va estudiar el Grau en Enginyeria Agroalimentària a Girona i el Màster en Enginyeria Agronòmica a Lleida.
Postgrau en Dret Alimentari a la (Universitat Autònoma de Barcelona).
Postgrau en Gestió de la Qualitat i Seguretat Alimentària (Universitat Autònoma de Barcelona).
Va iniciar la seva tasca professional en l’àmbit de gestió de la qualitat i seguretat alimentària en la indústria alimentària multinacional on es va poder desenvolupar en l’àmbit internacional realitzant estades professionals de llarga durada al continent asiàtic – Xina.
L’any 2020 decideix endinsar-se en el món empresarial, donant relleu generacional a l’empresa familiar incorporant-hi la branca d’Enginyeria Agroalimentària i assessorament en temes de Seguretat Alimentària, diversificant així l’empresa la qual opera en el sector de l’enginyeria d’instal·lacions i construccions multidisciplinari des de l’any 1952 a Girona.