Inici » SERVEIS » Accés a e-Col·legi

Accés a e-Col·legi

Per a poder accedir a les teves dades col·legials, clicla sobre aquest botó:

Si és la primera vegada que accedeixes, consulta la Guia d’accés a l’àrea privada.

Què trobaràs a l’àrea privada del Col·legi?

La meva fitxa

A l’apartat “La meva fitxa” es troben les teves dades personales, acadèmiques, professional, de gestió col·legial, bancàries i registres de sol·licituds a la plataforma. Si has modificat el teu domicili, telèfon o correu electrònic; si vols actualitzar el compte bancari o vols canviar qualsevol altra informació de caràcter personal, acadèmic o professional, és convenient que actualitzis les teves dades en la teva fitxa del Col·legi.

A més, pots escollir si vols que els teus companys i companyes o persones externes al Col·legi coneguin la teva activitat professional i puguin contactar amb tu.

Carnet col·legial

Disposaràs d’un carnet col·legial digital que tindràs sempre a sobre al teu dispositiu mòbil o en qualsevol dispositiu.
Les teves dades podran ser autentificades per qualsevol persona que escanegi el codi QR que apareixerà al carnet

Treballs

Aquí pots gestionar els teus treballs, publicar expedients, consultar les fases dels expedients i gestionar els llibres d’ordres i incidències.

Factures

Una de les principals novetats d’aquesta plataforma, és que podràs tenir un repositori de factures.

Certificats

A l’apartat “Certificats” pots sol·licitar els certificats que acreditin la teva col·legiació, el pagament de la quota col·legial o qualsevol diploma o certificat de formació que haguis realitzat. A més, els podràs tenir registrats a la plataforma per descarregar-los quan et convingui.

Informació 347

Consulta la informació sobre les operacions subjectes a IVA, que en el seu conjunt, per cada una d’elles, hagin superat la xifra de 3005.06 €, IVA inclòs durant l’any que correspon (Model 347).

Directori de col·legiats/des

En el directori de col·legiats/des pots trobar les dades dels enginyers i enginyeres agrònomes que a través  de la seva fitxa col·legial, han decidit publicar les seves dades professionals. Per a que les teves dades apareguin en aquest apartat, i els teus companys i companyes puguin contactar amb tu, només has d’editar la teva fitxa col·legial emplenant el quadre de color salmó que trobaràs a “Dades professionals” de la teva fitxa.

Documentació

En aquest apartat pots consultar documentació relacionada amb la teva activitat professional i col·legial. Està en constant actualització, tens a disposició documentació sobre competències professionals, documentació tècnica i notes interpretatives, impresos de visat, memòries anuals del Col·legi i Associació, plantilles de signatures i normativa col·legial, entre altres.