Inici » SERVEIS » Exercici professional » AQPE Agència de qualificació dels professionals de l’Enginyeria

AQPE Agència de qualificació dels professionals de l’Enginyeria

AQPE és una Fundació que té com a objectiu la certificació dels professionals de l’enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l’experiència professional en les diferents especialitats (àmbits d’actuació), segons procediments de certificació objectius i estandarditzats.

AQPE logotip - Aagrònoms

AQPE Certificació de Professionals de l’Enginyeria

Aquest certificat professional també facilita la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria, principalment a nivel europeu, desenvolupant la convergència internacional dels sistemes de certificació empleats, així com el seu reconeixement mutu.

El procés de certificació està basat en el model anglosaxó. En aquests països, fa molts anys que diferencien el títol acadèmic i el títol professional, i aquest model els funciona perfectament. Nosaltres hem volgut apropar-nos a aquest sistema de certificació de persones.

AGBAR ha estat la primera empresa que ha començat a certificar els seus professionals de l’enginyeria, segons el model de certificació professional AQPE. Altres ja l’estan seguint. Vols ser el següent?

Contacte