Trobada Col·loqui d’experts mundials en temes de reg i la premsa especialitzada per analitzar temes relacionats en l’àmbit del binomi: Aigua-Producció d’Aliments, amb els condicionants del Canvi Climàtic, les Sequeres i la demanda creixent d’aigua per d’altres usos.
Lloc: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya a Lleida.
Rambla Ferran 2, 4t A. 25007 Lleida
Dia: Dilluns, 8 de juny 2015
Hora: 19:00
Durada: 1h. 30 m.
En motiu de la celebració a Lleida del VIII International Symposium of Irrigation on Horticultural Crops (ISHS) organitzat per l’IRTA a Lleida, del 8 a 11 de juny de 2015, i a on hi participen els experts mundials més rellevants en aquest àmbit, la demarcació del Col•legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) ha organitzat aquesta trobada-col•loqui amb l’objectiu d’apropar, al coneixement de la població en general, la realitat de l’aigua i la seva relació amb la producció d’aliments com a eix vertebrador de la potencialitat mundial de disposar d’aquets aliments per nodrir la població.
Per fer aquest anàlisi comptarem amb els especialistes més rellevants a nivell mundial:
Dr. Richard Snyder (University of California, Davis, USA)
Dr. Ian Goodwing (Department of Primary Industries. Tatura, Australia)
Dr. Gabriel Selles (INIA, La Platina, Chile)
Dr. Amos Naor (Golan Research Institute –Israel).
Dr. John Annandale (SA Sugarcane Research Institute, South Africa)
Dr. Josep Mª Villar (Universitat de Lleida i Membre de la Comissió de l’Aigua del COEAC).
Moderador: Dr. Joan Girona (IRTA, Lleida) (Membre del Comitè Organitzar del VIII International Symposium of Irrigation on Horticultural Crops)(Membre de la Comissió de l’Aigua del COEAC).
Oportunitat: Aquesta és una excel•lent oportunitat per començar a conscienciar-nos de la necessitat d’utilitzar l’aigua per produir aliments i la urgència d’utilitzar aquesta aigua d’una forma eficient.