Inici | 16/06/2021 |
---|
Cicle de jornades EN DIRECTE (on line) Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 3: ”Aigua, aliments i regadiu”
Organtza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres
Amb la participació dels companys, Joan Girona, Joan Esteve, Joan Fortuny i Maite Sisquella
Jornada virtual
Hora: 18h.
Programa
Presentació
Sr. Jordi Sala Casarramona, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)
Ponències:
“Com alimentar a Catalunya en el marc del Green Deal?”
- Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
“Aigua, aliments i agricultura de precisió”
- Sr. Joan Girona Gomis, delegat institucional de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) a Lleida i Pirineus
“Aspectes mediambientals en la gestió dels regadius”
- Sr.Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències Ambientals
Experiències
“Agricultura de precisió a Raimat”
- Sr. Joan Esteve Julià, director general del celler Raimat
“Pistatxer al Segarra-Garrigues”
- Sr. Joan Fortuny Queralt, agricultural managing director a Borges Agricultural Industrial Nuts (BAIN).
“Horticultura a Cal Peretó”
- Sr. Marc Solé Caballol, empresari agrícola
Modera:
Sra. Maite Sisquella Vila, coordinadora de l’Oficina del Regant.
Inscripcions
Per a inscripcions aquí