Inici | 22/09/2022 - 09:30 |
---|
Jornada tècnica: Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal
Organitzen: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i Matins d’Innovació agroalimentària
Lloc de realització: Sala d’Actes de l’Escola Agrària Mas Bové. Ctra. TP-7225 , km 4. 43120 CONSTANTÍ
Programa
9.30 h Validació de les inscripcions
9.40 h Presentació de la jornada
Sr. Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
9.45 h Actuacions de recerca i innovació en alimentació animal
- IRTA. Sra. Maria Devant, Sr. David Torrallardona i Sr. Joan Serra.
- EURECAT. Sra. Nàdia Ortega.
- Universitat de Lleida (UdL). Sra. Imma Argemí i Daniel Villalba.
- SNiBA – UAB. Sr. David Solà.
- Universitat Rovira i Virgili. Sra. Carme Güell.
Modera: Sra. Sefa Ribot, Servei d’Innovació Agroalimentària. DACC.
11.00 h Tendències sobre matèries primeres en alimentació animal
Sra. Anna Pallí, Unitat de Vigilància Tecnològica. IRTA.
11.15 h Normativa sobre matèries primeres en alimentació animal
Sra. Belen Folgueras, cap de Secció d’Alimentació Animal. DACC.
11.30 h Pausa
12.00 h Necessitats de recerca i transferència del sector de l’alimentació animal
- ASFAC. Sr. Jordi Forés.
- ADIPREM. Sra. Isabel Marzo.
- PORCAT. Sr. Ricard Parés.
- ASOPROVAC. Sra. Angela Casanovas.
- FCAC. Sr. Emili Nebot.
- FECOC. Representant de FECOC.
- bonÀrea Agrupa. Sr. Marçal Verdú.
- NANTA. Representant de NANTA
Modera: Sra. Mercè Soler, subdirectora de Ramaderia, DACC.
13.00 h Torn obert de preguntes
13.30 h Cloenda de la jornada
Sr. Jordi Canaldas, director de l’Escola Agrària de Mas Bové. DACC
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions
Més informació
Servei d’Innovació Agroalimentària del DACC (patt.daam@gencat.cat )