Inici » Esdeveniments » Formació » Anàlisi sensorial de productes curats. Tast de pernil a cegues

Anàlisi sensorial de productes curats. Tast de pernil a cegues

Inici 21/11/2025

Anàlisi sensorial de productes curats. Tast de pernil a cegues

Organitza: Delegació de Lleida del Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya

Data: Divendres, 21 de novembre 2025

Horari: De 19h a 21h

Lloc: Delegació de Lleida del Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya. Rambla Ferra, 2.4t.A· 25003 Lleida

Destinataris: Col·legiats i col·legiades del COEAC que poden venir acompanyats de familiars o amics (màxim 2 acompanyants per col·legiat/da).

Presentació

El tast anirà a càrrec del company enginyer agrònom, Pedro López, Director 333 Academy i Professor associat a la Universitat de Lleida (UdL)

Abans de comprar un producte curat, en aquest cas un pernil, és molt important conèixer quines opcions hi ha al mercat i quines característiques tenen (sobretot quant a raça, alimentació i temps de curació) i conèixer els atributs sensorials que podem trobar. Per aquest motiu l’ anàlisis sensorial és una eina molt útil per poder valorar i verificar la qualitat organolèptica d’un producte.

Al realitzar la avaluació/tast hem de tenir en compte quatre aspectes: la vista (aspecte visual), el tacte (textura del magre i el greix), l’olfacte (aromes), i el gust del pernil.

En aquest tast a cegues, avaluarem cinc tipus de pernil: DO Teruel, Duroc 100%, Ibèric d’enceball, Ibèric de camp 50% i Ibèric de gla 100%

Programa

  • De 19.00h a 19:45h:  Xerrada tècnica (tipus de pernils blancs i ibèrics)
  • ⁠De 19.45h a 21.00h:  Anàlisi sensorial (tast a cegues de 5 tipus de pernils)

Preu

  • Preu col·legiat / col·legiada : 18€ per persona
  • Preu acompanyant (màxim 2 acompanyants):  20€ per persona

Pagament

El pagament es realitzarà per domiciliació bancària, al número de compte on es cobra la quota col·legial.

Inscripcions

Confirmació d’assistència al formulari de més avall, indicant quantes persones vindreu.

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, i no més tard del dimecres,  14 de novembre de 2025 (inclós).

Les places són limitades, i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Col·legiats/Col·legiades 18€ per persona
Acompanyant no col·legiat /da 20€ per persona (màxim 2 acompanyants)

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació