Horari: De les 19h. a les 21h.
Organitza
Delegació de Lleida del COEAC
Introducció
Despertem les emocions amb un tast de formatges
A partir d’un líquid blanc dolcenc com és la llet, es pot elaborar un ventall de productes tan ampli, fet que no ens deixa indiferent.
Us proposem un tast comentat de formatges de llet de vaca per aprendre algunes curiositats sobre el que hi ha darrere d’aquests productes, sobre la seva tecnologia, la manera com s’elaboren, com maduren i, sobre tot, per deixar-nos seduir per les emocions que ens despertaran els sentits.
- Mató de la Reula.
- Pasta tova làctica. Brie de meaux AOC
- Formatge tendre. Urgèlia DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
- Pasta cuita. Comté d’Alpage AOC.
- Blau. Fourme d’Ambert AOC.
A càrrec de: Josep Balcells Gassó, Enginyer agrònom en indústries alimentàries. Treballa a CADÍ Societat Coop. C. Ltda. com a director Tècnic i és el responsable del panell de tast de les Denominacions d’Origen Protegides Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
Preu de l’activitat
Col·legiats 5€ (El pagament dels col·legiats s’efectuarà per domiciliació bancària )
No col·legiats 15€ (El pagament dels no col·legiats s’efectuarà per Transferència bancària al número de compte ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”)
Inscripcions
Cal inscriure’t a l’activitat mitjançant formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Data límit d’inscripció el 9 de febrer de 2018. Places limitades.
L’organització es reserva la possibilitat de suspendre l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.
Localització
Direcció | Rambla Ferran, 2 4-1 25007 Lleida |
---|
Reserves
Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.