Inici » Esdeveniments » Agenda » 2n Congrés BIT de Catalunya (2023) – Edicions: Vic i Lleida

2n Congrés BIT de Catalunya (2023) – Edicions: Vic i Lleida

Inici 30/03/2023

2n Congrés BIT

El congrés de referència a Catalunya de la Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

El Congrés BIT és l’espai per conèixer tendències, innovacions i projectes empresarials entorn la bioeconomia.

EDICIÓ VIC

Dates: 30 i 31 de març 2023
Especial biogàs

Lloc: Vic Fires. Edifici El Sucre, 2a planta. Plaça 1 d’octubre. 08500 Vic

Inscripcions

Per comprar la teva entrada al Congrés, accedeix a aquest enllaç.

EDICIÓ LLEIDA

Properament

Lloc: Fira de Lleida. Avinguda President Josep. Tarradellas, s/n. 25001 Lleida

Vols formar part del sector de la bioeconomia?

Siguis del sector que siguis, com a generador o com a consumidor de recursos i productes generats per la bioeconomia, t’interessa participar al congrés BIT.

La bioeconomia

La bioeconomia és un model econòmic circular i sostenible basat en l’ús de recursos biològics renovables i locals per produir béns i serveis en tots els sectors econòmics.

Participa al congrés BIT i visibilitza i promou aquesta nova manera de crear riquesa, llocs de treball i fomentar els ODS

El Congrés BIT és un esdeveniment referent en clau territorial. Som una comunitat amb dues cites presencials, una a Vic i l’altra a Lleida.

Tot l’ecosistema de la Bioeconomia, la Innovació i la Tecnologia es concentra al Congrés BIT. L’edició de Vic s’estructura sobre dos espais principals: El BITFòrum i el BITExpo.

El BITFòrum, juntament amb el MésBIT són els espais de coneixement amb presentacions, conferències i taules rodones dels principals protagonistes de l’ecosistema de la bioecnomia i del biogàs.

L’espai expositiu amb empreses i actius de l’ecosistema del biogàs i de la bioeconomia de Catalunya és el BITExpo. El Congrés BIT vol esdevenir el punt de reunió de les empreses que lideren el futur de la bioeconomia catalana.
A banda, el Congrés BIT ofereix un ventall d’activitats per tal de generar contactes i establir noves relacions comercials mitjançant àgores, àpats de networking, etc.

El Congrés BIT dona suport al coneixement i la producció de recursos i processos biològics locals i renovables i té com a objectiu facilitar el creixement i el desenvolupament dels projectes i negocis basats en la bioeconomia.

Més informació

Web del Congrés

Share This Post

Torna a Formació