Inici » Esdeveniments » Formació » Acte de presentació Informe “Situació del treball autònom a Catalunya 2020”

Acte de presentació Informe “Situació del treball autònom a Catalunya 2020”

Inici 21/10/2021

Acte de presentació Informe “Situació del treball autònom a Catalunya 2020”

Organtiza: Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)

Dia: 21 d’octubre de 2021

Hora: A les 10,00h. Canal Youtube

 

A Catalunya, el règim especial de treballadors autònoms (RETA) concentra al voltant del 16% de l’afiliació del total del sistema.

En aquest context, el CTESC ha elaborat l’informe Situació del treball autònom a Catalunya 2020, en el qual planteja i analitza temàtiques de gran abast, amb una incidència notable en la nostra economia i que tindran un impacte significatiu sobre el col·lectiu de persones autònomes.

En aquesta línia, el CTESC presenta, entre d’altres, un capítol de consideracions i recomanacions en els àmbits següents: mesures de suport i consolidació del treball autònom; Seguretat Social; formació i competitivitat; governança de les polítiques relatives al treball autònom; participació i diàleg social i adequació de la normativa en matèria de treball autònom a la realitat del mercat laboral. Els fons europeus Next Generation EU (NGEU) i la reforma del sistema tributari amb afectació al treball autònom són també objecte de recomanació. El valor afegit que suposa el consens dels agents econòmics i socials que integren el CTESC avala i atorga una rellevància especial a aquestes recomanacions.

L’acte de presentació d’aquest informe comptarà amb la participació del secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball, Enric Vinaixa, del president del CTESC, Toni Mora, i del ponent de l’informe i conseller del CTESC com a expert, Víctor Climent.

Inscripcions

Per a inscripcions AQUÍ

Share This Post

Torna a Formació