Inici » Esdeveniments » Formació » Acte Intercol·legial amb motiu del Dia Internacional de les Dones organitzat per la Comissió de Dones i d’Igualtat

Acte Intercol·legial amb motiu del Dia Internacional de les Dones organitzat per la Comissió de Dones i d’Igualtat

Inici 03/03/2022

Acte Intercol·legial amb motiu del Dia Internacional de les Dones organitzat per la Comissió de Dones i d’Igualtat

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 3 de març, a les 18hs a l’auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació (seu ICAB)  un acte  reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol “Amb veu de dona, parlem de lideratge, desigualtats i inclusivitat” .

Programa

18 h Benvinguda institucional:

  • Sr. Jesús M. Sánchez García, president de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
  • Sra. Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat i vicepresidenta de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.
  • Sra. Mireia Mata i Solsona, secretària d’Igualtats del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

18:20 h Presentació del Decàleg per l’equitat de gènere

Presentació del Decàleg per l’equitat de gènere: el Nostre Clam per l’Equitat   a càrrec de la Sra. Anna Parés Rifà, exdegana del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.

Visualització del vídeo Decàleg per l’equitat de gènere en l’àmbit dels col·legis professionals de Catalunya.

18:30 h Ponències

  • “Cap a un lideratge inclusiu i divers”: Sra.  Paula Gil Leyva, presidenta de Metges sense Fronteres d’Espanya.
  • “Urbanisme feminista per una ciutat més justa”: Sra. Blanca Baldívia Gutiérrez, sociòloga  urbana, membre de l’equip multidisciplinar Col·lectiu punt 6.
  • “On són i quin rol juguen les dones en l’espai digital i en la Intel·ligència Artificial?”: Sra. Karina Gibert Oliveras, catedràtica de la UPC i directora del Centre de Recerca intel·ligent Data Science and Artificial Intelligence.

19:30h Cloenda

  • Sra. Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial

19:35 h  Fotografia de família

Inscripcions

Presencial (amb aforament limitat): intercat@icab.cat

Assistència on-line: clicar al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7spcs4s-RoGeHEMxjU7acg

Més informació

Web La intercol·legial

Share This Post

Torna a Formació