Inici » Esdeveniments » Formació » Acte Intercol·legial Dia Internacional de les dones (9 març 2023)

Acte Intercol·legial Dia Internacional de les dones (9 març 2023)

Inici 09/03/2023 - 18:30

Acte Intercol·legial Dia Internacional de les dones (9 març 2023)

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, ORGANITZEN el proper 9 de març, a les 18:30hs a l’auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació (seu ICAB  C. Mallorca 283 de Barcelona)  un acte  reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol “L’agenda 2030: l’ODS 5 “Igualtat de gènere”. Què significa? La seva implantació a diferents nivells”, amb el programa següent:

PROGRAMA

18:30 h Benvinguda institucional

Sra. Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat i vicepresidenta de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Sra. Pilar Rebaque Mas, advocada, membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i membre de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics.

19:00 h Ponència

Sra.  Ana Maria Badia Martí, doctora en Dret, catedràtica de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i directora del Màster d’Estudis Internacionals.

Membre del grup d’investigació consolidat: àrea de dret internacional públic i relacions internacionals de la UB i de projectes d’investigació competitius, on una de les principals línies d’investigació entre d’altres és l’agenda 2030.

Moderadora

Sra. Pilar Rebaque Mas, advocada, membre de la Comissió de Dones de l’ICAB i membre de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics.

19:45h Cloenda

Sra. Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial

20:00 h  Fotografia de família

20:10 h Copa de cava 

Inscripcions

Inscripcions gratuïtes a intercat@icab.cat

Més informació

Share This Post

Torna a Formació