Inici » Esdeveniments » Agenda » #àgora_agrònoms: La incorporació de les plantes i animals a l’alimentació tradicional al llarg de la història (ponència de Narcís Soler)

#àgora_agrònoms: La incorporació de les plantes i animals a l’alimentació tradicional al llarg de la història (ponència de Narcís Soler)

7 de març de 2023 // 12:00 - 13:00

Nova #àgora_agrònoms organitzada per la Comissió Agrosèniors

El proper 7 de març tindrà lloc una nova edició d’#àgora_agrònoms organitzat per la Comissió d’Agrosèniors. En aquesta sessió, el títol serà “La incorporació de les plantes i animals a l’alimentació tradicional al llarg de la història”, i el ponent, Narcís Soler.

  • Dia: dimarts 7 de març de 2023
  • Hora: a les 12h
  • Format: Webinar online
  • Dirigit a: col·legiats i col·legiades prèviament inscrites (a la part inferior d’aquesta pàgina)

Convidat i ponència:

Sr. Narcís Soler Masferrer, doctor en Història, secció Història Antiga, per la UB.

Antic Arqueòleg del Centre d’Investigacions Arqueològiques de Girona (1975-1990), Director del Museu d’Art (1980-1990) i professor de la Universitat de Girona.

Actualment és Catedràtic de Prehistòria emèrit de la Universitat de Girona, membre emèrit de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans, vocal del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Català i President de l’Institut d’Estudis Gironins.

Ponència: “La incorporació de les plantes i animals a l’alimentació tradicional al llarg de la història”

Inscripcions

Aquesta sessió està dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC que vulguin participar-hi. Per assistir-hi, cal omplir el formulari que trobareu a continuació.

Les persones inscrites al formulari rebran, unes hores abans de la sessió, l’enllaç per a connectar-se.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments