Inici » Esdeveniments » Agenda » #àgora_agrònoms: Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI (ponència de Francesc Reguant)

#àgora_agrònoms: Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI (ponència de Francesc Reguant)

7 de febrer de 2023 // 12:00 - 13:00

Nova #àgora_agrònoms organitzada per la Comissió Agrosèniors

Per seguir amb la línia de webinars tan interessants que organitza la Comissió d’Agrosèniors del COEAC, i que estan oberts a tots els col·legiats i col·legiades, en aquesta ocasió s’ha convidat a l’economista Francesc Reguant perquè parli del preu dels aliments en l’escenari del segle en què vivim.

  • Dia: dimarts 7 de febrer de 2023
  • Hora: a les 12h
  • Format: Webinar online
  • Dirigit a: col·legiats i col·legiades prèviament inscrites (a la part inferior d’aquesta pàgina)

Convidat i ponència:

Sr. Francesc Reguant Fosas, economista, llicenciat per la Universitat de Barcelona (UB). Master of Business Administration (MBA) en Alta Funció Directiva, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Va ser Director d’Administració i Sistemes d’Informació i Director d’Estudis i Prospectiva, a l’Institut d’Investigació i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA); vicepresident de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), i va treballar durant deu anys al Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és el President de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Director de l’Observatori d’Economia Agroalimentària (ObeAlimentària).

Ponència: “Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI”

Inscripcions

Aquesta sessió està dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC que vulguin participar-hi. Per assistir-hi, cal omplir el formulari que trobareu a continuació.

Les persones inscrites al formulari rebran, unes hores abans de la sessió, l’enllaç per a connectar-se.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments