Inici » Esdeveniments » Agenda » Celebració Sant Isidre Girona 2018 i tradicional Arrossada d’Agrònoms

Celebració Sant Isidre Girona 2018 i tradicional Arrossada d’Agrònoms

12 de maig de 2018 // 11:15

Celebració Sant Isidre Girona 2018 i tradicional Arrossada d’Agrònoms

Enguany, per a celebrar la festivitat de Sant Isidre, els companys de Girona hem organitzat la tradicional Arrossada d’en Frederic, a un lloc com sempre ben especial. Aquesta vegada anirem a casa del company, Llorenç Frigola, primer a Mas Saulot a Fontanilles (Baix Empordà), per visitar Agroalimentària Mas Saulot SL on elaboren la Mooma (Montgrí + Poma), la primera sidra catalana, i pel dinar al Mas La Resclosa (a 8 km de de Mas Saulot).

Agroalimentària Mas Saulot SL” és Premi PITA 2017 en la modalitat a l’empresa agraria, per la implantació en una explotació agrària d’un nou model de negoci basat en donar un valor afegit a les pomes de segones categories mitjançant la transformació a productes elaborats innovadors en concepte forma i qualitat, implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

El dia que t’has de reservar és el proper dissabte, dia 12 de maig. És previst  que  sigui obert a familiars i també a companys d’altres demarcacions.

Programa

11:15 h        Punt de trobada. Mas Saulot S/N. Fontanilles (Girona). Situació.   COORDENADES: 42º 0′ 2″ N       3º 8′ 0″ E

11:30 h        Visita “Agroalimentària Mas Saulot SL”.

Visita guiada a les seves instal·lacions per conèixer de primera mà  com s’elaboren els seus productes i tots els secrets de Mooma, sense deixar passar les tècniques del camp i les plantacions.

14:30 h        Dinar. (Arrosada del company, Frederic Gómez Pardo). Nova ubicacó: Mas La Resclosa (a 8 km de de Mas Saulot)

Inscripcions

Et prego que confirmis la teva assistència a través del formulari d’inscripció, que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 9 de maig, indicant el nombre de persones (núm. d’adults i núm. de nens).

El pagament es farà per domiciliació bancària al número de compte on es passa la quota del col·legiat/da.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments