Inici » Esdeveniments » Agenda » Calçotada d’agrònoms 2015 i ruta “Valls Terra de Calçots”. (Valls, 28 de març de 2015)

Calçotada d’agrònoms 2015 i ruta “Valls Terra de Calçots”. (Valls, 28 de març de 2015)

28 de març de 2015 // 00:00 - 23:59

Calçotada d’agrònoms 2015 i ruta “Valls Terra de Calçots”

Els calçots estan a punt…..
Benvolguts companyes i companys,
La Comissió d’Activitats de Tarragona ha organitzat la tradicional calçotada dels agrònoms. En aquesta ocasió el programa organitzat, per a ser fruït per tota la família, contempla una oferta variada i prou atractiva com la que tot seguit us detallem:

Dia: 28 de març de 2015 (dissabte)

Lloc de trobada: Oficina Municipal d’Informació Turística, (C. de la Cort, 61 – 43800 Valls).

Programa:

11:45 h Punt de trobada: Oficina Municipal d’Informació Turística, (C. de la Cort, 61 – 43800 Valls).

Localització

12:00 h Visita guiada a Valls “Ruta: Valls Terra de Calçots”.
Es tracta d’una visita guiada a diferents indrets del casc antic de Valls tot explicant l’origen i tradició dels calçots.

“Diuen que les coses més importants que es poden fer a Valls s’han de fer aixecant el cap. D’una banda mirar els castells, de l’altra admirar el campanar de l’església de Sant Joan, el més alt de Catalunya, i finalment menjar calçots. Les tres queden recollides a la nova ruta que s’ha ideat des de l’Oficina Municipal d’Informació Turística de la ciutat, ‘Valls, terra de calçots’. L’itinerari passa pels indrets més emblemàtics de la capital de l’Alt Camp, com les places del Pati i del Blat -aquesta última, quilòmetre zero del fet casteller-, inclou la pujada al campanar i acaba amb una visita a la Cooperativa Agrícola, on s’aprofundeix en la història del calçot, el seu cultiu i l’origen de la calçotada”

Llegeix notícia sobre la ruta a VallsDiari.cat

Preu de la visita: 3 – 6 euros. Es pagarà in situ

14:30 h CALÇOTADA a la Masia Roca.
Masia Roca
Masmolets (Valls)

Punt de trobada a les 14hores: La masia està a les afores de Masmolets, farem el Punt de trobada al pàrking del restaurant Can Ganxo (Carrer de la Font F, 14, 43813 Masmolets (Valls)) per anar-hi tots junts.

Ubicació punt de trobada pàrking del restaurant Can Ganxo

Ubicació de la masia

Menú:
Petits: macarrons i llonganissa
Preu: 15 euros.

Adults:
Un vermut al l’exterior: patates, olives, fuet, formatge, vermut, sifó, quintos, Coca-Cola, bíter. Mentre qui vulgui pot anar collir calçots i ajudar-los a preparar (hi ha dos treballadors que se’n ocupen), la resta del àpat al menjador interior

Menú a l’interior: calçotada amb salsa de calçot casolana, la carn amb un tall de llonganissa, una costella un tall de cuixa i una altra cosa per cap acompanyada de fesols, carxofes i patates al caliu i pa de llenya. Postres: una taronja, un postre de music, un pastis casolà, i rebosteria d’atmetlles casolanes. Cafè, infusions, “xupito d’orujo” casolà.
Vins: vermut artesà, vi de Brafim i cava de Nulles.
Preu: 33 euros.

Us aconsellem que, si podeu, veniu. Us ho passareu bé.

Comissió d’Activitats de Tarragona

Inscripcions:
Els interessats hauran de confirmar la seva assistència al Col·legi (Formulari d’Inscripció), com a màxim el dia 27 de març, indicant el nombre d’adults i infants (amb les edats dels nens).
Forma de pagament del dinar:
Pots fer un ingrés al compte corrent núm.: ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa” indicant calçotada 2015 i número de col·legiat/da, o bé, si ho prefereixes, en el moment de la inscripció, també tens l’opció de domiciliar el pagament.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments