Inici » Esdeveniments » Agenda » Celebració de la Festivitat de Sant Isidre a la demarcació Tarragona: Excursió de primavera pel Parc Natural de la Serra de Montsant, dins del terme d’Ulldemolins, anada i tornada des de l’ermita de Sant Antoni (18 de maig 2013)

Celebració de la Festivitat de Sant Isidre a la demarcació Tarragona: Excursió de primavera pel Parc Natural de la Serra de Montsant, dins del terme d’Ulldemolins, anada i tornada des de l’ermita de Sant Antoni (18 de maig 2013)

18 de maig de 2013 // 00:00 - 23:59

Organitzada per la Comissió d’Activitats de Tarragona del COEAC.

Com a celebració del nostre patró Sant Isidre, enguany els companys de Tarragona han organitzat una Excursió de primavera. Així, proposen una passejada pel bosc amb un recorregut senzill per l’extrem nord del Parc Natural de la Serra de Montsant i dins del terme d’Ulldemolins, anada i tornada des de l’ermita de Sant Antoni i que porta a les Cadolles Fondes, el congost de Fraguerau i, creuant el riu Montsant pel pont penjant, i a l’ermita de Sant Bartomeu. El retorn es fa pel mateix camí.

Consulta l’Itinerari

Dirigida a: Col.legiats i familiars.

Programa
10:15h          Punt de trobada a l’ermita de Sant Antoni (també de Santa Bàrbara). (A uns 4 Km a l’oest d’Ulldemolins. Priorat). Es troba dotada d’ampli aparcament de cotxes.
S’accedeix des del pk 35,8 de la carretera C-242 (venint de Cornudella), una vegada passat el càmping Montsant Park i quan es veuen les primeres cases d’Ulldemolins, ens desviem a ma esquerra per un carrer amb un indicador de les ermites. Al final del poble i per pista pavimentada de menys de 4 Km s’arriba a Sant Antoni. Abans trobarem a l’esquerra un desviament a l’ermita de Santa Magdalena.
10:30h          Sortida des de la mateixa ermita de Sant Antoni.
                   Duració de l’excursió: Anada i tornada a la mateixa ermita. Unes 2,5 – 3 hores (8 Km fàcils, en total).

14.00h          Dinar: a l’àrea de lleure de l’ermita de Sant Antoni. Cadascú en portarà el seu, el qual es podrà deixar als cotxes durant l’excursió L’àrea de lleure està dotada de fonts d’aigua natural, taules i bancs (que s’hauran de reservar), zona de jocs infantils, serveis i refugi.

 

 

Inscripcions

La inscripció s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs més a baix,abans del dia 16 de maig de 2013, indicant el nombre d’adults i els nombre de nens i edats.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments