Organitza: Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms Catalunya
Lloc: COEAC – Passeig de Gràcia, 55, 6-6 | 08007 Barcelona
Data: Dimarts, 15 de maig de 2018
Durada: 2 hores
Enguany per la celebració de Sant Isidre a Barcelona, hem pensat d’organitzar un tast de xocolata, a la seu del Col·legi, de la mà del company, Ramon Rovira, molt bon coneixedor de la matèria i del procés de fabricació de la xocolata.
Vine a celebrar Sant Isidre amb els teus companys de professió i participa a un tast ple de coneixements que ens permetrà endinsar-nos en el gran món de la xocolata a través de les seves diferents varietats, tipus de cacau, origen, procés de fabricació, etc… tot desenvolupant els sentits per descobrir els diferents sabors, aromes i matisos.
Programa
18 -20 h “Del cacau a la xocolata”
A càrrec del company, enginyer agrònom, Ramon Rovira, director general a NEDERLAND SA.
Inscripcions
Activitat gratuïta destinada a col·legiat i acompanyant.
Cal que confirmis l’assistència a través del formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 11 de maig.
Localització
Direcció | Passeig Gràcia, 55, 6è.6a. 08007 Barcelona |
---|
Reserves
Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.