Inici » Esdeveniments » Agenda » Celebració Sant Isidre 2022. Tradicional Arrossada d’Agrònoms. Demarcacions de Girona i Barcelona

Celebració Sant Isidre 2022. Tradicional Arrossada d’Agrònoms. Demarcacions de Girona i Barcelona

14 de maig de 2022 // 11:15

Enguany, els companys i companyes de Girona i Barcelona organitzem conjuntament la festivitat de Sant Isidre, que estarà oberta a companys i companyes d’altres demarcacions. Aquest Sant Isidre tornem a la presencialitat, amb la tradicional Arrossada d’en Frederic, a un lloc com sempre ben especial. Aquesta vegada anirem a l’Espai Can Mir (Riuderenes, La Selva), per a descobrir i gaudir el món de les plantes.

Tindrem l’ocasió de visitar un hivernacle de reproducció de plantes, a més d’una experiència multisensorial completa en la qual es pot apreciar i gaudir de totes les característiques visuals, olfactives i tàctils de la planta. Tot seguit, en el mateix espai, tindrà lloc l’Arrossada.

El dia que t’has de reservar és el proper dissabte, dia 14 de maig de 2022. L’activitat és oberta a familiars i també a companys i companyes d’altres demarcacions.

Programa

11:15 h        Punt de trobada. Espai Can Mir (entre Riuderenes i Santa Coloma de Farners)

11:30 h        Visita tècnica al viver de Can Mir

14:30 h        Dinar (Arrossada del company Frederic Gómez Pardo) al mateix Espai Can Mir

  • Menú: Amanida, Arròs, Postres, Aigua mineral i Vi
  • Preu adults: 10 euros
  • Preu nens i nenes:  Gratuït

Inscripcions

Et preguem que confirmis la teva assistència a través del formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dijous 12 de maig, indicant el nombre de persones (núm. d’adults i núm. d’infants).

El pagament es farà per domiciliació bancària al número de compte on es passa la quota de col·legiat/da.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments