Inici | 14/07/2021 |
---|
Cicle de jornades EN DIRECTE sobre Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya: Jornada 4: ”Les opcions futures de la terra de secà”
Organitza: Col·Legi d’Economistes de Catalunya i ICEA.
Jornada en línia Dimecres, 14 juliol, a les 18h.
Programa
Benvinguda i Presentació:
Sra. Ana García Molina, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponències
- “El clima regional en els secans al llarg del segle XXI”
Sr. Marc Prohom Duran, cap de l’Àrea de Climatologia del Servei Meteorològic de Catalunya
- “Com afecta i afectarà el canvi climàtic als conreus de secà”
Sr. Robert Savé Montserrat, investigador emèrit de IRTA
- “Consideracions econòmiques holístiques pels conreus de secà”
Sr. Josep Presseguer Gené, gerent del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent
Experiències
- “Viticultura orgànica d’alta gamma”
Sr. Josep Jiménez García, director de viticultura de Juvé & Camps
- “El valor de la terra en el conreu de l’oli”
Sr. Agustí Romero Aroca, investigador coordinador de l’equip d’olivicultura de l’IRTA
- “El futur dels fruits secs en els secans”
Sra. Sandra Climent Queralt, responsable del departament internacional de Crisolar Group
Modera:
Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.