Inici | 21/06/2022 |
---|
Cicle de jornades sobre Innovació per una agroalimentació sostenible
Organitzen
El cicle de Jornades està organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya a través de la Comissió d’Economia Agroalimentària i de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, IRTA, ICEA i la col·laboració de CAJAMAR Caja Rural, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i INNO4AGRO.
3a Jornada: ”Tecnologia per a la sostenibilitat de la ramaderia, l’aqüicultura i la pesca”
ONLINE
Data: 21 de juny de 2022
Horari: a les 18.00 hores
Programa 3a. jornada
Benvinguda:
Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Modera:
Sr. Manuel Lainez Andrés, consultor extern de Cajamar
Ponències:
“Economia Circular aplicada al sector del boví de carn”
Sr. Eliseu Isla Argelich, president ProVacuno i responsable de boví de la Cooperativa d’Ivars
“Sostenibilitat en la producció ramadera”
Sr. Fernando Estellés Barber, professor titular a la Universitat Politècnica de València – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
“Tecnologies 4.0 aplicades a la pesca i aqüicultura”
Sr. Cristòbal Aguilera Jimenez, biòleg, grau zoologia. Gestor d’Innovació a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
Experiències:
“Projectes V-Etic i Dry Sist”
Sr. Joan Sanmartín Suñer, soci fundador i director general d’OPP Group (assessoria integral de la producció porcina)
“Projecte FERTIMANURE”
Sra. Gemma Muns Closas, responsable de qualitat, medi ambient i R+D Cooperativa Plana de Vic
“Experiències en Biogas”
Sr. Xavier Flotats Ripoll, professor emèrit d’enginyeria ambiental en la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Més informació: Web Col·legi d’Economistes de Catalunya
Inscripcions 3a. Jornada
Plataforma Zoom
Un cop s’hagi completat la inscripció, l’usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l’enllaç de connexió necessari per al seguiment de l’acte en directe.
Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.
PROPERES JORNADES CICLE SOBRE LA INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE
– 27/09 – Jornada 4: ”Transformació de la indústria alimentària d’acord amb els ODS”
– 25/10 – Jornada 5: ”Eines de la distribució per ser més eficient i circular”
– 29/11 – Jornada 6: ”Tendències i orientacions del consum vers els objectius 2030”