Inici » Esdeveniments » Formació » Congrés 333 Experience Nutrició i Alimentació Aplicada (Lleida, 2 i 3 octubre 2024)

Congrés 333 Experience Nutrició i Alimentació Aplicada (Lleida, 2 i 3 octubre 2024)

Inici 02/10/2024

  • Dies: 2 i 3 octubre de 2024
  • Lloc: Palau de Congressos La Llotja de Lleida (Avinguda de Tortosa, 4, 25005 Lleida)
  • Format: Presencial i en línia

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms és coorganitzador d’aquest esdeveniment.

Les temàtiques que es tractaran:

  • Com podem influir des de la nutrició i l’alimentació en la millora de la salut porcina, tant en reproductores com en transició i engreix.
  • Com abordem la nutrició i l’alimentació en les truges actuals i com l’alimentació de precisió ens pot ajudar.
  • Com la nutrició i l’alimentació aplicada tenen importància en la sustentabilitat de la producció porcina; explorant les dietes sense soja, una millora en el càlcul energètic de la fórmula i la reducció de les emissions.

ENTRADES GRATUÏTES LIMITADES

El Col·legi disposa de 4 entrades presencials i 10 entrades online gratuïtes per l’esdeveniment, que s’assignaran per rigorós ordre de sol·licitud als membres del COEAC que ho demanin.

Per sol·licitar una entrada gratuïta , envia un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat.  Abans del dia 27 de setembre 2024

Programa

Dimecres, 2 d’octubre

09:00 Acreditacions i cafè de benvinguda

09:30 Acte d’ obertura

09:45 Els reptes de la nutrició i alimentació porcina avui dia

Ponents Anna Fernández Oller. Global Technical Sales Manager Swine Nutrition – Espanya

10:00  Innovant en la cura de la truja: quin rol juga la nutrició-alimentació a les nostres granges?

Ponents Diego Alberto Lescano. KPIs consulting. – Argentina

10:20 Nutrició vitamínica i mineral per al control de problemes en reproductores

Ponents Alberto Escoda. Cincaporc – Espanya

10:40 Preguntes del públic

11:00 COFFEE BREAK

12:00 Optimització de la presentació del pinso en fases de transició i engreix

Ponents Marta Fornós. SNiBA – Espanya

12:30 En la primera fase de la transició, Quants pinsos és millor proporcionar?

Ponents Manuel Barona Ahuir. Direcció a Granja El Pampo, Manuel Barona. – Espanya

13:00 Preguntes del públic

13:30 Prevenció de problemes digestius en engreix

Ponents Javier Álvarez. Professor i investigador a la UdL – Espanya

14:00 MENJAR

15:30 SESSIÓ DE DINAMITZACIÓ. Coneixes els projectes: PIGBIOTA, GUTBRAIN i PIGHAVIOUR?

Ponents Antoni Dalmau. IRTA – Espanya

16:00 Podem millorar el rendiment reproductiu de les nostres truides a través de l’alimentació?

Ponents Ana Llorente. Industrial Técnica Ramadera, S.L. (INTEGA) – Espanya

16:30 L’alimentació de precisió De què parlem realment?

Ponents Cándido Pomar. Dairy and Swine Research and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada – Canadà

17:00 Taula rodona: Com fer que les trujades mengin més.

Ponents Carlos Piñeiro. Veterinari especialista en gestió de dades i noves tecnologies – Espanya
Luis Sanjoaquin Romero. Veterinari de porcí – Espanya
Manuel Toledo Castillo. Agropecuària Cases Noves – Espanya
Moderadors Javier Lorente Martin. Enginyer agrònom – Director Tècnic – Espanya

18:00 Emerging voices. Donem veu als joves investigadors

  • Polpa de garrofa i vitamina E en la dieta de porcs: Efectes sobre la productivitat, digestibilitat aparent, indicadors fisiològics i resultats econòmics. D. Bottegal
  • Efecte de la suplementació dietètica amb GABA en l’ estat cognitiu de porcs en transició. E. Huenul
  • Importància de la suplementació materna en trudes ibèriques. A. de les Heras

Ponents Diego Bottegal. Investigador a Universitat de Lleida (Espanya) / INTA (Argentina) – Espanya
Elizabeth Huenul. Estudiant de doctorat a SNiBA, Universitat Autònoma de Barcelona – Espanya
Ana de las Heras. Universitat Complutense de Madrid – Espanya

18:30 AFTERWORK – NETWORKING

Dijous, 3 d’octubre

09:00 Acreditacions i cafè de benvinguda

09:30 La importància de l’ alimentació en la sostenibilitat porcina punt per punt.

Ponents Amàlia Cordero. 333 Corporate 1998, S.L. – – – Espanya

09:45 L’ alimentació animal: a la recerca de la major sostenibilitat del sector ramader

Ponents Pedro Cordero. President de FEFAC – Espanya

10:15 Alternatives a la formulació amb soja

Ponents: José Ignacio Morales COPISO – Espanya

10:45 COFFEE BREAK

11:45 Presentació de projecte sobre el càlcul predictiu de l’ energia en ingredients per a pinso

Ponents: Isabel Nieto. Continguts – Espanya

12:00 Taula rodona: Com des de la nutrició i alimentació podem millorar la sostenibilitat del sector porcí. Què estem fent a Europa?

Ponents: Antonio Gonzalez de BulnesResponsable de Biotecnologia de Grup Jorge – Espanya
Maria Teresa Pacchioli. Centre Ricerche Produzioni Animali (CRPA) – Itàlia
Finn Udesen Sènior Consult Climate & Sustainability – SEGES – Dinamarca
Moderadors Amàlia Cordero. 333 Corporate 1998, S.L. –  – Espanya

13:30 R + D en Sostenibilitat i Alimentació
Ponents Coral Carrasco. Coordinadora d’R+D en Grup Vall-Companys – Espanya

14:00 Acte de cloenda

14:15 MENJAR

Inscripcions

Tramita les inscripcions en aquest enllaç.

Inscripcions fins el 27 de setembre 2024.

Preu: Presencial – 190,00€ +IVA / En línia – 130,00€ + IVA

Més informació

Web del Congrés

Share This Post

Torna a Formació