Inici » Esdeveniments » Formació » Curs: Com dinamitzar les instal·lacions agroalimentàries a través de la venda directa i el turisme

Curs: Com dinamitzar les instal·lacions agroalimentàries a través de la venda directa i el turisme

Inici 01/02/2021

Curs: Com dinamitzar les instal·lacions agroalimentàries a través de la venda directa i el turisme

Organitza: Campus Empresarial Agrari  i Escola Agrària Mas Bobé. Generalitat de Catalunya. DAAC

Inclòs en el Pla Anual de Formació Agrària del DAAC.

Lloc: EA Mas Bové, Constantí
Calendari: 1, 8, 19 i 22 de febrer
Horari: dimarts de 16.00 a 20.00 h
Dissabte de 10.00h a 14.00 h (visita)
Durada: 16 h

Presentació i objectius

Actualment, el consumidor està experimentant un canvi de mirada respecte els productes agroalimentaris. Davant de la creixent industrialització del sector, les explotacions agroalimentàries de caire tradicional són cada cop més valorades.

En els darrers anys ha sorgit un tipus de consumidor més exigent, que ha canviat la seva manera de consumir, i que està variant els seus hàbits de compra. És un consumidor que es preocupa per la seva alimentació i que té molt d’interès en tot allò que hi està relacionat: les explotacions agrícoles, els productes de la terra, els productors i elaboradors i les seves tradicions… El turisme agroalimentari pot ser la resposta a les demandes d’aquest nou consumidor.
Els productors i elaboradors agroalimentaris s’enfronten per tant a un repte: obrir els seus equipaments amb la finalitat d’establir un nou canal de comercialització dels seus productes basat en la venda directa, crear experiències turístiques atractives, competitives i amb valor afegit per tal d’atraure visites i aconseguir clients incondicionals.

Aquest curs té com a objectiu afavorir la professionalització i la competitivitat de les explotacions agroalimentàries que volen oferir experiències a les seves explotacions i promoure la venda directa dels seus productes.

La metodologia estarà basada en classes teòriques introductòries i “learning by doing” en les pròpies explotacions del alumnes. També es realitzarà una visita tècnica per tal de comprovar sobre el terreny diversos casos d’èxit.

Programa

Programa en format PDF

Professorat

Carles Mera, soci consultor de Vinexus i tècnic de màrqueting aplicat a les TIC.

Inscripcions

Podeu inscriure-us-hi mitjançant qüestionari a l’enllaç: INSCRIPCIONS

La realització de les sessions presencials al calendari del curs queda condicionada a les mesures establertes en matèria de salut pública per la
COVID-19.
Mascareta obligatòria i declaració responsable

Coordinadora:
Almodis Pardo, a/e: almodis.pardo@gencat.cat

Cost del curs:
Dret d’inscripció: 32€

Share This Post

Torna a Formació