Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs online d’assessorament en agricultura ecològica (gratuït)

Curs online d’assessorament en agricultura ecològica (gratuït)

Inici 01/02/2023

Curs online d’assessorament en agricultura ecològica (gratuït)

Organitza: MAPA

Accés a la inscripció i a al Curs ONLINE a través del Campus virtual

Ja disponible, sense data de termini

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha engegat el curs d’Assessorament en Agricultura Ecològica per donar a conèixer els fonaments bàsics de la producció agrària en ecològic i oferir una panoràmica de la legislació que el regula. Amb aquesta iniciativa es vol millorar la capacitat dels operadors d’aquest sector, alhora que es contribueix a millorar la visibilitat i la posada en valor del sector agroalimentari per al medi rural i l’economia espanyola.

Amb aquesta iniciativa es vol millorar la capacitat dels operadors d’aquest sector, alhora que es contribueix a millorar la visibilitat i la posada en valor del sector agroalimentari.

El curs, que s’ofereix online a través del campus virtual.

Destinataris

S’adreça principalment a assessors d’explotacions en actiu i professionals amb interès a desenvolupar la seva activitat a la producció ecològica. Està impartit per professionals del sector, que han col·laborat en l’elaboració dels materials didàctics, que serviran de suport perquè els alumnes, de manera autònoma, puguin fer l’itinerari formatiu i l’avaluació. El format pràctic del curs facilita que sigui amè de seguir i que els alumnes el puguin fer al seu ritme.

Temari

El temari abordarà aspectes com la normativa i el control de la Unió Europea, la Política Agrària Comuna en el període 2023-2027, l’assessorament pràctic en agricultura ecològica, la gestió integrada de plagues, l’emprenedoria o la comercialització de la producció ecològica.

Amb aquesta iniciativa, el ministeri mostra el seu compromís amb la innovació formativa, no només a través del foment de l’ensenyament virtual, sinó amb l’oferta d’aquesta nova modalitat de curs en línia massiu, perquè hi pugui accedir més alumnes.

Inscripcions

Es pot accedir a la inscripció i seguiment del curs a través del campus virtual

Documentació relacionada

Circular informativa MAPA

 

 

Share This Post

Torna a Formació