Inici » Esdeveniments » Formació » Economia circular: normativa aplicable al sector agroalimentari al Mediterrani i a la UE

Economia circular: normativa aplicable al sector agroalimentari al Mediterrani i a la UE

Inici 21/06/2024 - 09:30

Jornada en línia: Economia circular: normativa aplicable al sector agroalimentari al Mediterrani i a la UE

  • Organitza: ACCIÓ. AD’OCC. Agri Sud-Ouest Innovation. Euroregió Pirineus Mediterrània. Fundació Bit
  • Data: Divendres, 21 de juny de 2024
  • Horari: De 9.30 a 12h
  • En línia (gratuïta)

Ets una empresa agroalimentària i vols saber com aplicar l’economia circular a la teva activitat? T’agradaria conèixer la normativa vigent en l’àmbit europeu, espanyol i francès?  

L’economia circular té l’objectiu de preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, convertint el concepte de residu tal com el coneixem. El sistema permet afrontar reptes mediambientals i socials i suposa una oportunitat de negoci per a empreses de molts sectors, com ara l’agroalimentari.

En aquesta sessió en línia, organitzada dins el marc del projecte europeu CESAM (Economia Circular i Solucions Sostenibles per al Sector Agroalimentari a la Mediterrània), aprendràs sobre la normativa aplicable al sector agroalimentari en relació amb l’economia circular, tant en l’àmbit europeu, com concretament en l’espanyol i el francès.

També coneixeràs el marc de normativa aplicat a metodologies de producció i reaprofitament de recursos, com ara la reutilització de l’aigua i els envasos, en països del Mediterrani i dins el marc europeu.

A més a més, tindràs l’oportunitat de saber-ne més sobre el projecte europeu CESAM  i el seu mecanisme de finançament en cascada.

No et perdis aquesta sessió i resolt tots els teus dubtes sobre com aplicar l’economia circular al teu negoci agroalimentari.

Destinataris

Pimes, centres de recerca i tecnologia, un actor del sector agroalimentari.

Inscripcions

Per a inscripcions AQUÍ

Share This Post

Torna a Formació