Inici » Esdeveniments » Formació » European Blockchain Convention

European Blockchain Convention

Inici 20/01/2020 - 08:15
Lloc Hesperia Barcelona Tower
Gran Via de les Corts Catalanes, 144 barcelona

No et perdis la 3ª edició de l’European Blockchain Convention el proper 20 de gener de 2020 a Barcelona!

Un any més aterra a la ciutat de Barcelona l’European Blockchain Convention, l’esdeveniment sobre tecnologia blockchain líder a Europa que reuneix els principals players de l’ecosistema blockchain: reguladors, empreses, organismes, inversors i desenvolupadors. La tercera edició de l’esdeveniment se celebrarà a l’hotel 5 * Hesperia Barcelona Tower el pròxim 20 de gener de 2020.

La trobada reunirà més de 600 assistents arribats de tot Europa i comptarà amb les ponències de més de 50 experts, entre els quals destaquen noms com Mariya Gabriel (Comissió Europea), Michael Kumhof (Banc Central d’Anglaterra), José Mínguez ( Endesa), Cristina Carrascosa (Observatori i Fòrum Blockchain de la Unió Europea), Dirk Bullmann (Banc Central Europeu), Maria Concepcion de Monteverde (Banc Santander), José Daniel García Espinel (Acciona) i Joshua Klayman (Linklaters).

Al congrés, que ja és un referent en el sector, es debatran qüestions com l’aplicació i casos d’ús de blockchain en els sectors de finances, logística, transport marítim, sector públic, energia i assegurances, així com les oportunitats i repercussions de la creació d’una identitat digital i l’emissió de moneda digital per part dels Bancs Centrals. Altres panells abordaran el marc regulador del blockchain.

La novetat d’aquest any és el llançament de RACE by EBC, una trobada en què les startups de blockchain més prometedores d’Espanya i Europa presentaran els seus projectes davant d’una audiència i un jurat professional formats pels principals agents de l’ecosistema blockchain, inversors i grans corporacions. L’objectiu de l’esdeveniment és connectar startups, inversors i corporacions i fomentar així les col·laboracions entre els principals agents de l’ecosistema emprenedor. RACE by EBC es celebrarà el 21 de gener 2020 i reunirà més 300 assistents.

Per a més informació sobre agenda i entrades:

https://eblockchainconvention.com/agenda

https://eblockchainconvention.com/barcelona-tickets/

Descompte exclusiu per a col·legiats/des

Sol·licitan’s el teu codi i estalvia un 25% a la teva entrada si t’inscrius abans del 31 d’octubre.

Share This Post

Torna a Formació