Inici » Esdeveniments » Agenda » “IV Foro Mujer Agro”. Oberta la convocatòria” III Edició Premio Mujer Agro”

“IV Foro Mujer Agro”. Oberta la convocatòria” III Edició Premio Mujer Agro”

Inici 17/09/2020
Lloc Jardí Botànic València
Carrer de Quart, 80 València

IV Foro Mujer Agro

Set Agromarketing com a agència de comunicació agroalimentària i eComercioAgrario.com. organitzen IV Fòrum Nacional BusinessAGRO Dones Agroprofressionals, sota el lema @NoSomInvisibles

Queda  fixada per al proper dia 17 de setembre, a València, al Jardí Botànic, on es prendran totes les mesures de seguretat, distanciament social …

Estructurat a través de quatre taules rodones, es debatrà i dialogarà sobre la transformació en positiu que s’està duent a terme en el sector agro amb la incorporació de cada vegada més dones en llocs de rellevància, sobre l’apoderament de les dones i el cooperativisme; sobre dones hortofructícoles, els seus reptes i oportunitats; i sobre com institucions i empreses són peces claus per aconseguir la igualtat real.

Oberta la convocatòria” III Edició Premio Mujer Agro”

Ampliada la presentació de les candidatures  fins al 30 de setembre a les 23:59 hores.

Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms (ANIA) s’incorpora com a membre de Jurat, avalant així la trajectòria i objectius d’aquesta iniciativa cap a la igualtat real de les dones agroprofesionales.

La creació d’aquests guardons anuals forma part del conjunt d’iniciatives desenvolupades per #mujerAGRO (www.mujeragro.es) per posar en valor l’empoderament de les dones en els llocs de responsabilitat d’organitzacions, associacions i cooperatives, així com en els consells de administració d’empreses i grups econòmics, en tota la cadena de valor del sector agroalimentari i la indústria.

La naturalesa dels premis comparteix la línia fundacional de l‘Fòrum #mujerAGRO, espais per al diàleg que reuneix dones i homes, directius, professionals, empresaris i emprenedors integrants de tota la cadena agroalimentària, que es desenvolupa al voltant de ponències, tertúlies dinàmiques i innovadores i entrevistes ‘one-to-one’.

En els últims anys, el paper de la dona en el sector agroalimentari ha anat cobrant força, però encara està lluny d’assolir aquesta igualtat real. La seva funció és clau per al desenvolupament d’una activitat essencial per a la societat com és el generar aliments de qualitat i amb els estàndards de qualitat que aquesta demanda.

El jurat dels III Premis està format per experts i institucions de reconegut prestigi en el sector agroalimentari

 

Categories

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, queda oberta la convocatòria per a la presentació de les candidatures, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre a les 23:59 hores, les bases reguladores dels premis s’estableixen cinc categories: ‘Premi Dona agro, ‘Premi Dona agro Joventut’, ‘Premi Dona agro empresa’, ‘Premis Dona agro Home’ i ‘Premi Dona agro Emprenedoria’. El jurat, per a la seva deliberació, tindrà en compte no només la candidatura presentada, que sí serà la base d’estudi, sinó també tota la trajectòria empresarial de l’empresa, dona o home que opti a el premi.

Candidatura DONA AGRO

Es podran presentar aquelles dones que els projectes i iniciatives s’hagin distingit a Espanya, tant per la seva trajectòria professional, com per les accions dutes a terme en la seva lluita per la igualtat. Es valoraran especialment les accions empreses durant l’últim any en la seva lluita per la igualtat entre dones i homes en l’àmbit laboral, social, polític i econòmic.

Candidatura DONA AGRO Joventut

Aquesta candidatura pretén impulsar el relleu generacional i destacar la figura de la jove empresària i emprenedora que destaqui per la seva feina en l’àmbit agroalimentari; o investigadora amb iniciatives o projectes en el sector agroalimentari. Podran presentar joves menors de 35 anys.

Candidatura DONA AGRO Empresa

Podran concórrer aquelles empreses del sector privat que s’hagin distingit per promoure la igualtat d’oportunitats de gènere en el sector agroalimentari i, en particular, per haver fomentat durant l’últim any el desenvolupament i consolidació de polítiques d’igualtat encaminades cap a l’augment de la representació del sexe femení en els equips directius i en els consells d’administració, així com a través programes de conciliació de la vida professional i personal.

Candidatura DONA AGRO Home

Podran presentar-se aquelles figures masculines que hagin destacat pel seu elevat grau de defensa dels drets de les dones i la igualtat d’oportunitats en el si d’una organització empresarial.

Candidatura DONA AGRO Emprenedoria

Podran concórrer aquells projectes encaminats a la promoció de l’emprenedoria i la innovació en la cadena de subministrament agroalimentària, l’objectiu hagi estat impulsat per una dona o per un grup de dones del sector empresarial. Es valorarà el foment d’aquest impuls al llarg de l’últim any.

Termini de presentació candidatures

El termini per a la presentació de les candidatures queda ampliat fins al 30 de setembre a les 23:59 hores.

Les candidatures han d’enviar-se per correu electrònic a la següent adreça: mujeragro@sieteagromarketing.com. Així mateix, el mateix candidat no podrà ser aspirant a més d’una categoria, ni haver resultat guanyador en la categoria a la qual opti en anteriors edicions.

La participació en els III Premi Dona Agro 2020 suposa l’acceptació de les bases d’aquesta convocatòria, així com de la decisió de Jurat.

Consultar les Bases

Bases convocatòria

Email: mujeragro@sieteagromarketing.com / Tel. 640 82 35 88

Web:  http://www.mujeragro.es/

Circular informativa ampliación plazo Convocatoria III Edición Premios Mu VOK

Share This Post

Torna a Formació