Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada de Llançament de la XARXA PAC

Jornada de Llançament de la XARXA PAC

Inici 11/05/2023
  • Dates: 11 i 12 de maig de 2023
  • Lloc: Escola Politècnica Superior d’Osca (Ctra. de Quarte, s/n 22071, Osca).

Jornada de Llançament de la XARXA PAC

En l’actual període de programació de la PAC 2023-2027, la Xarxa Rural Nacional (RRN) es transforma en la XARXA PAC, per aglutinar sota un mateix paraigua tant les polítiques agràries del 1r pilar com les polítiques de desenvolupament rural del 2n pilar.

Gràcies a la XARXA PAC: el futur rural i l’agrari van de bracet!

La jornada tindrà lloc durant dos dies: al primer es presentarà la RED PAC i s’identificaran les necessitats i propostes dels assistents per planificar les activitats a realitzar per la RED PAC en el període 2023 – 2027 i, el segon dia, es visitaran projectes al territori.

Per a la inauguració es comptarà amb la presència de Sr. Fernando Miranda Sotillos, Secretari General d’Agricultura i Alimentació al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i Sr. José Luis Castellano Prats, Secretari General Tècnic del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern dAragó.

Per fer-te l’estància a Osca tan agradable com sigui possible i amb l’objectiu que aprofitis la jornada al màxim, han preparat aquest document amb informació logística que pot ser del teu interès, que inclou indicacions de com arribar-hi, un llistat d’allotjaments, i l’itinerari detallat de les visites del dia 12 de maig a projectes del territori aragonès.

Programa

Consulta el programa en aquest enllaç.

Inscripcions

Pots fer la teva inscripció en aquest enllaç.

T’animem a assistir i participar en aquesta jornada per poder conèixer de primera mà la XARXA PAC, que serà el marc de participació de tot el sector agrari i rural a Espanya, i de difusió del Pla Estratègic de la PAC d’Espanya.

Més informació

Pots consulta en tot moment la informació a la web.

Share This Post

Torna a Formació