Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada informativa: Programa de preparació OPOSICIONS Enginyers/es agrònoms/es de l’Estat

Jornada informativa: Programa de preparació OPOSICIONS Enginyers/es agrònoms/es de l’Estat

Inici 06/03/2024

Jornada informativa: Programa de preparació OPOSICIONS Enginyers/es agrònoms/es de l’Estat

Reunió informativa telemàtica (ZOOM)

Data: Dimecres, 6 de març 2024 a les 19.00 h

Organitza: Formación Agrónomos

INSCRIU-TE

PRESENTACIÓ

L’Administració de l’Estat ha obert un procés d’oposicions pel qual convoca 105 places d’enginyer/a agrònom/a.

Des de Formació Agrònoms s’ha creat un programa específic per preparar aquestes oposicions, on es poden inscriure enginyeres i enginyers agrònoms i estudiants de màster d’Enginyeria Agronòmica de tot l’estat.

Ens avala l’experiència d’haver impartit amb èxit altres programes de preparació d’oposicions i tenim un objectiu ambiciós: canviar la dinàmica actual de baixa cobertura de places.

Estem preparats per oferir-te una formació amb una adreça acadèmica experimentada. Disposem de docents del màxim nivell i de les eines que capaciten les alumnes i els alumnes per afrontar les proves amb les millors garanties. La pràctica totalitat dels nostres professors són enginyers agrònoms de l’Estat i especialistes en la matèria que imparteixen. El programa és modulable i, per tant, adaptable i personalitzat per a la disponibilitat de cada alumne/a.

Dirigeix ​​i coordina el programa Ana Moya, enginyera agrònoma i inspectora de Sanitat Vegetal del Ministeri de Política Territorial i Memòria Democràtica.

Només hi ha dos ingredients per a l’èxit que el programa no pot aportar: l’esforç i la dedicació de l’alumne/a. De tota la resta ens ocupem nosaltres. Perseguirem l’èxit amb les millors garanties.

SOL·LICITUDS i EXERCICIS de la Convocatòria d’oposicions

No hi ha temps per perdre! El termini d’inscripció a la convocatòria es tanca el 12 de març, i el primer exercici se celebrarà abans del 13 de maig.

Les sol·licituds s’han d’emplenar electrònicament en el model oficial d’admissió 790, al qual s’accedirà, amb caràcter general, a través del Punt d’accés general a la URL següent: https://administracion.gob.es/PAG/ips

La fase d’oposició tindrà una durada màxima de nou mesos, i el primer exercici se celebrarà en un termini màxim de tres mesos, comptadors a partir de la publicació d’aquesta convocatòria al BOE.

SESSIÓ INFORMATIVA

Per comentar-ne els primers detalls, s’ha programat una reunió gratuïta informativa telemàtica per al proper dia 6 de març a les 19.00 per ZOOM. En aquesta reunió s’exposarà la mecànica de la preparació de l’oposició. Inscriu-te a la reunió informativa, abans del dia 6 de març a les 12 am.

INSCRIPCIÓ SESSIÓ INFORMATIVA: PROGRAMA  PREPARACIÓ D’OPOSICIONS COS D’ENGINYERS AGRÒNOMS ESTAT

Entrevista a la Coordinadora del programa de preparació de les oposicions

Pots consultar aquí l’entrevista

Notícia relacionada

Convocatòria de procés selectiu per ingrés al Cos d’Enginyeres i Enginyers Agrònoms de l’Estat

Share This Post

Torna a Formació