Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: Reglament General de Protecció de Dades. La revolució de la protecció de dades a Europa

Jornada: Reglament General de Protecció de Dades. La revolució de la protecció de dades a Europa

Inici 07/06/2018 - 17:30
Lloc Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya - Delegació Lleida
Rambla Ferran, 2 4-1 Lleida

Jornada: Reglament General de Protecció de Dades. La revolució de la protecció de dades a Europa

Organitzen:  Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya i CUATRECASES, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.

Si estàs en el sector agroalimentari i tens dubtes de com et pot afectar la nova legislació de protecció de dades, vine a conèixer les implicacions legals i les eines TIC que ajuden a protegir les dades i a evitar sancions, .

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), implica canvis significatius en els processos i polítiques utilitzades per les empreses per a la recollida i tractament de dades de caràcter personal. Com a conseqüència d’això, un gran nombre d’entitats es troben immerses en un procés d’adaptació a un nou marc que planteja nombroses incògnites i que, per tant, pot donar lloc a errors en el disseny de les noves polítiques i procediments.

La majoria d’organitzacions i entitats han fet cursos al respecte però ara es el moment d’aclarir dubtes per aquest motiu us invitem a aquesta sessió on s’analitzaran les qüestions pràctiques més rellevants, tant des d’un punt de vista legal, com des d’un punt de vista tècnic.

La sessió conta de dos blocs, en el primer bloc s’abordaran aspectes com, per exemple, les noves obligacions informatives per a la recollida de dades, els nous deures organitzatius aplicables als responsables de fitxers, el sistema simplificat de transferències internacionals de dades o la tutela de nous drets reconeguts en el Reglament.

Dins del segon bloc s’explicarà als assistents com la tecnologia els pot ajudar al compliment de la nova llei. Les Tecnologies de la Informació, mitjançant les solucions existents per a la protecció de les dades, la seguretat de la informació, custòdia de documents, etc. seran l’aliat estratègic de l’empresa per al correcte compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Presentació

  • Pedro Blázquez, Socio del Área de Derecho  Financiero y Tributario de Cuatrecasas
  • Ana Belén Cambra, Asociada del Área de Derecho Financiero y Tributario de Cuatrecasas
  • Conxita Villar Mir, Delegada per Lleida del Col.legi Oficial d’Enginyers a Agrònoms de Catalunya

Ponent

  • Albert Agustinoy , Socio del Área de Derecho de Propiedad Intelectual de Cuatrecasas

Inscripcions

La inscripció a la jornada és gratuïta però, per tal que sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs més abaix.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació