Inici | 05/11/2020 - 12:30 |
---|
Jornada tècnica en línia: Cafè amb la Recerca: Nano in food
Organitza: Fundació Catalana per a la Recerca i Innovació
Lloc: En línia
Programa
12.30 h Presentació de la Jornada
- Sr. Jaume Sió, sub-director general de Transferència i Innovació Agroalimentària del DARP.
- Sr. Jordi Portabella, director de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.
12.35 h La nanotecnologia en el sector de l’alimentació: breu estat de l’art
- Dr. Jordi Díaz, Science Comunicator and Microscopist (IN2UB/CCiTUB).
12.55 h El cas del sensoraïm, o ús de generadors termoelèctrics per monitoritzar vinyes
Dr. Mariano Campoy, (ICMAB-CSIC).
13.15 h Nanopartícules lipídiques com a sistemes d’alliberament de compostos antimicrobians i vitamines en aliments
- Dra. Laura Salvia, (UdL).
13.35 h Instruments de connexió acadèmia-empresa
- Sra. Susaina Figuera, cap d’Innovació de la FCRI.
13.45 h Torn obert de preguntes
Inscripcions
Aquesta jornada es realitza en línia.
Us hi podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
Per a més informació podeu contactar amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (A/e: sfiguera@fundaciorecerca.cat )