Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (juny de 2024)

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (juny de 2024)

29 de juny de 2024 // 11:00 - 16:30

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Aquest esdeveniment està dirigit a col·legiats, col·legiades i els seus respectius acompanyants.

PRESENTACIÓ

Enguany el pròxim 29 de juny tindrà lloc la Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, al Restaurant Touring a Sils, organitzada pels companys de Girona. Posteriorment, podrem visitar la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret abans de dinar tots plegats. El dinar serà al mateix restaurant on hàgim celebrat la Junta General.

PROGRAMA

  • 11.00 h: Punt de trobada, Restaurant Touring (Ctra, N-II Sortida 697, 17410 Sils)
  • 11.15 h: Col·legiats i col·legides: Reunió Junta/Assemblea General del COEAC.
  • 11.15 h: Acompanyants: Visita a l’Estany de Sils.
          • Durant la reunió de Junta General s’ha organitzat una visita a l’Estany de Sils per aquells acompanyants que ho desitgin. El transport fins al l’estany es previst que sigui amb els cotxes particulars, des del mateix restaurant.
  • 13.00 h: Un cop finalitzada la Junta/Assemblea General, ens dirigirem tots plegats a fer la visita de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret, situat al costat del restaurant (5 minuts a peu).
  • 14.30 h: Dinar

DOCUMENTACIÓ

Una ocasió per retrobar-nos i compartir experiències. No te la pots perdre!  

* Es prega que, per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència abans del dilluns 24 de juny, mitjançant el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Col·legiats i col·legiades
Acompanyants Adults
Infants (fins a 12 anys)
*Indica a l'apartat "Obervacions" l'edat dels infants

Dades personals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments