Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General d’Enginyers Agrònoms 5 de juliol a Barcelona

Junta General d’Enginyers Agrònoms 5 de juliol a Barcelona

5 de juliol de 2019 // 18:00 - 19:00

PRESENTACIÓ

Com ja t’hem informat fa uns dies, per aquesta Junta/Assamblea dels Enginyers Agrònoms de Catalunya hem organitzat un format adient a l’estiu. Per això, es farà d’una manera dinàmica, amena i amb un sopar a l’aire lliure. Els companys del Col·legi de Camins ens deixen les seves instal·lacions per a que puguem gaudir d’una vetllada de retrobament entre companys i companyes de professió.

A més, després de la reunió de Junta General, per repassar les principals actuacions i la situació del Col·legi i Associació, tindrem l’oportunitat d’escoltar tres interessants ponències sobre alguns dels reptes que haurem d’afrontar en un futur i que ja estan en marxa a l’actualitat.

Les despeses del soparaniran a càrrec del Col·legi i es preveu contractar un servei d’autocars a les demarcacions de Lleida, Girona i Tarragona per a que puguem ser el màxim nombre de companys/es.  En breu us farem arribar els horaris de recollida a cada lloc.

L’acte tindrà lloc al a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports a Barcelona el divendres 5 de juliol de 2019 a les 17.45 h.

PROGRAMA

18:00h     Junta General Extraordinària del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (Per tractar la modificació dels Estatuts)

18:05h     Junta General Ordinària del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

18:45h     Assemblea General de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica

19:00h     “Una mirada al futur”

 • Machine Learning en agricultura.
  Quim Moya, Doctor Aquitecte per la UPC. Director de I+D+i d’APOGEA Virtual Building Solutions i professor associat de l’ETSAB

Actualment els sistemes de Machine Learning (ML) estan suposant un canvi global en la manera de treballar, des de sistemes per a coordinar i avaluar el rendiment de treballadors, fins a sistemes per a controlar vehicles o per predir el comportament dels mercats. Aquests mecanismes també han trobat el seu espai dins el mon dels agrònoms on estan incidint en tres àrees d’especial interès, el reconeixement d’imatge, els tractors autònoms, la presa de decisions per a escollir collites i el reconeixement de males herbes y plagues així com la seva eliminació. Cadascun d’aquests temes mereix un petit anàlisis de com està actualment i cap on es preveu que evolucionarà.

 • Granges -piscifactoria: Una opció aquàtica.
  Javier F. Ponce. Arquitecte.

Un projecte que consisteix en la creació de granges flotants modulars i autosuficients per a la producció d’aliments, que combinen tecnologies existents (hidroponia, aqüicultura i energia solar) per oferir una producció propera d’aliments per les persones de ciutats en creixement i a escala global. Una proposta conceptual complementària, que no ve a reemplaçar sinó a aportar, amb ànim de convertir-se en un altra font de producció.

 • On serem els agrònoms en l’agricultura del futur?
  Agustí Fonts. Enginyer agrònom, coordinador de Valorització i Projectes Estratègics de l’IRTA.

Sistemes de producció de matèria orgànica amb funció clorofíl·lica artificial, carn cultivada, llet produïda sense la necessitat de vaques, intel·ligència artificial per a la presa de decisions, alimentar als colons que viuran en planetes diferents a la terra, etc. Quin serà el paper de l’enginyer agrònom del futur? Ens preparen les universitats actuals per a fer front als reptes de l’agricultura i l’alimentació del final d’aquest segle?

20:00h    Sopar a la fresca amb música en viu – Networking

22:00h    Fi de l’acte

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, mitjançant el formulari que trobaràs més abaix i no més tard del dia 30 de juny.

DOCUMENTACIÓ

Als següents enllaços trobaràs la convocatòria de la Junta General i la documentació relacionada:

 • Convocatòries (Junta General Extraordinària, Junta/Assamblea General Ordinàries)
 • Documentació relacionada (proposta de modificació estatuts, actes Junta/Assamblea General 30 de novembre 2018, estat de comptes de l’exercici 2018)

*Aquest esdeveniment és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.

HORARIS I LLOCS DE RECOLLIDA EN AUTOCAR A LES DEMARCACIONS

DEMARCACIÓ LLEIDA

DEMARCACIÓ TARRAGONA

Recollides

 • 16:00 h a REUS: a les Piscines de Reus, carrer de la Ginesta, 20, 43206 Reus. (Nota: hi ha disponibilitat d’aparcament al voltant)
 • 16:15 h a TARRAGONA:  a la “Oficina del Consolat del Marroc” a Tarragona, avinguda dels Països Catalans, 1, 43007 Tarragona (Rotonda del conills, davant de les noves oficines del DARP). (Nota: es pot deixar el cotxe en el pàrquing gratuït que hi ha al costat)

DEMARCACIÓ GIRONA

T’esperem!

Localització

Direcció C/ Els Vergós, 16 BARCELONA
Carregant mapa…

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments