Inici | 10/01/2024 |
---|
La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera
Jornada tècnica PATT, en línia
Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) . I Catalana Water Partnership (CWP)
Data: Dimecres, 10 de gener de 2024
Horari: De 10 a 12h (online)
Presentació
En el context actual d’emergència climàtica, accentuat el darrer any amb una sequera sense precedents, es fa urgent la necessitat d’adoptar mesures des de tots els sectors de la societat per estalviar aigua. Empreses del sector agroalimentari, no alienes a la situació, ja han començat a adoptar mesures per tal de mitigar la seva petjada hídrica.
L’objectiu d’aquesta jornada és oferir informació actualitzada de la situació actual, exposar varis casos d’èxit en
l’aplicació de diferents tecnologies orientades a aconseguir una gestió més eficient de l’aigua en empreses agroalimentàries i fomentar la reflexió de les empreses del sector.
Programa
10.00 h Presentació de la jornada
Joan Gòdia. Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
10.15 h Gestió de l’aigua en el sector agroalimentari en un context d’emergència hídrica
Xavier Amores. Director del CWP.
10.45 h Presentació de casos d’èxit
– ABM. Narcís Pi.
– Centre Tecnològic Beta. Sergio Ponsá.
– Eurecat. Xavier Martinez.
– CIM Aigua. Mireia Bigas.
– Derypol. Albert Sanmartin.
– Kurita. Laura Zuazu.
11.45 h Torn obert de preguntes
12:00 h Cloenda de la jornada
Joan Gòdia. Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
Inscripcions
Inscripcions a través de RuralCat
Més informació
Subdirecció general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries. A/e: sdgiqa.daam@gencat.cat