Inici » Esdeveniments » Formació » Webinar: La recerca público-privada a l’agroalimentació: els Doctorats Industrials

Webinar: La recerca público-privada a l’agroalimentació: els Doctorats Industrials

Inici 27/10/2020 - 12:30

Webinar: La recerca público-privada a l’agroalimentació: els Doctorats Industrials

Organitza

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (DARPA) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Investigació t’expliquem el proper dimarts 27 d’octubre a les 12.30 com els Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en la indústria agroalimentària, la retenció del talent i la innovació del nostre teixit empresarial en col·laboració amb el sistema de recerca del país.

Vols beneficiar-te dels avantatges del programa subvencionat?

Inscriu-te al Webinar-DI que la DARPA i l’FCRI coorganitzem conjuntament amb el Pla dels Doctorats Industrials, i coneix com els projectes de Doctorat Industrial poden ajudar-vos en la vostra recerca aplicada en la indústria agroalimentària, i quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.

El Webinar va adreçat a persones d’empreses i institucions que impulsin projectes d’innovació aplicada en la indústria agroalimentària, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.

Programa de la sessió

  • Salutació a càrrec de Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària.
  • Salutació a càrrec d’Albert Sangrà, director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials.
  • Intervenció a càrrec de Susaina Figuera, cap d’Innovació de l’FCRI, per explicar els DI com a instrument de connexió acadèmia-empresa.
  • Un cas d’aplicació dels doctorats industrials en la indústria agroalimentària, amb les intervencions del representant d’empresa Tomàs Ramos de Maltería la Moravia S.L., Grupo DAMM, el representant acadèmic Ignacio Badiola, investigador a IRTA-CReSA,  i la doctoranda Neus Prieto a Damm i la Universitat de Lleida.
  • Torn obert de preguntes.

Inscripcions

Registreu-vos AQUÍ i reserveu la cita a les vostres agendes.

Share This Post

Torna a Formació