Inici | 13/03/2024 |
---|
L’aigua al sector agroalimentari. Un input limitat i vital d’obligada gestió eficient
AQUESTA JORNADA HA SIGUT POSPOSADA
- Data pendent
- Lloc: Instal·lacions Parc Agrobiotech. Lleida
Programa
9:00 h. Recepció i esmorzar
9:30 h. Benvinguda
▪ Sr. Miquel Arán, Gerent del Parc Agrobiotech Lleida
▪ Sr. Eduard Herrero, Director d’Enginyeria de ACO IBERIA
9:40 h Nou model de gestió de l’aigua al sector agroalimentari
▪ Sr. Ignasi Servià, Enginyer Agrònom. Assessor i consultor en gestió de l’aigua i regadius
10:05 h Vertical farming: la gestió de l’aigua a les noves formes de cultiu
▪ Sr. Alejandro Rueda Gómez, Director Financer de GROOTS
10:30 h La gestió sostenible de l’aigua nou concepte de producció porcina
▪ Sr. Joan Sanmartin, Fundador i CEO de OPP Group
10:55 h Solucions pel tractament d´aigues residuals en el sector agroalimentari
▪ Sr. Albert Gustems, Enginyer Tècnic ACO Iberia
11:20 h Pausa cafè – Networking
11:50 h La gestió de l’aigua a la indústria agroalimentària
▪ Sr. Jordi Duch, Director Industrial NOEL ALIMENTÀRIA
12:15 h Agrotech i Foodtech, una nova visió que aporta valor a la gestió de l’aigua
▪ Sra. Sònia Hurtado, Cofundadora i CEO de POSEIDONA
12:40 h La gestió de les dades també és gestió de l’aigua. IA eina de present i futur
▪ Sr. Ulises Cortés, Catedràtic de la UPC. Coordinador del Màster en Intel·ligència Artificial de la UPC.
Coordinador Científic IA en el Barcelona Supercomputing Center
13:00 h Conclusions de la Jornada
▪ Sr. Xavier Ticó, Gestor de Projectes del Parc Agrobiotech Lleida i vicepresident de la Comissió d’Economia
Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
▪ Sr. Fernando Ortega, President de la Comissió de Indústries Agroalimentàries del Col·legi Enginyers
Agrònoms de Catalunya
▪ Sr. Albert Gustems, Enginyer Tècnic ACO Iberia
13:15 h Clausura
▪ Sr. Joan Godia, Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat de
Catalunya
13:30 h Fi de la Jornada