Inici » Esdeveniments » Formació » L’Enginyer Agrònom com a motor de la innovació agroalimentària

L’Enginyer Agrònom com a motor de la innovació agroalimentària

Inici 25/09/2020

L’Enginyer Agrònom com a motor de la innovació agroalimentària

Organtiza: Associació i Col·legis d’Enginyers Agrònoms

Data: 25 de setembre de 2020
Hora: 11:00 a 13:30 h
Lloc:

  • Palau de Fires i Congressos de Màlaga. Side Event dins de l’Smart Agrifood Summit (24 i 25 setembre 2020)
  • Aquest esdeveniment també es retransmetrà per via telemàtica

Presentació

El sector agroalimentari, ha posat de manifest la seva extraordinària capacitat d’adaptació, i afronta grans reptes en un futur proper (canvi climàtic, reducció dels pressupostos de la PAC, increment d’exigències ambientals, comerç electrònic i internacional, etc.)

Davant d’aquest escenari, es fa cada vegada més necessari comptar amb professionals que contribueixin amb una adequada capacitació tècnica, a facilitar i liderar el procés d’adaptació de les empreses agroalimentàries, a un nou escenari que requerirà major grau de tecnificació.

Els enginyers agrònoms som els professionals amb més nivell de formació tècnica en tots i cadascun de les baules de la cadena agroalimentària. I la nostra aportació, encara que invisible, és essencial per a garantir el subministrament d’aliments a la societat, incloent-se des de la producció d’aliments i el disseny d’infraestructures i agroindústries, fins als aspectes relacionats amb la logística o la distribució.

Aquest nou escenari extremadament canviant i incert, també exigeix ​​una constant adaptació de les capacitats professionals dels enginyers agrònoms.

La sessió de reflexió i debat, prevista en aquest esdeveniment, parteix amb l’objectiu d’identificar els reptes d’adaptació de perfils professionals, des de la visió de les empreses alimentàries i tecnològiques, del món acadèmic i investigador, i de les organitzacions representatives del sector.

Amb això es pretén que els enginyers agrònoms seguim sent en el futur referents i líders per garantir a la societat una alimentació completa, de qualitat i sostenible.

Ponents

Empreses Agroalimentàries:

  • Enrique de los Rios Porras, Director General Unica Group
  • José Antonio Rísquez Salas, Director de Innovación de Covap

Empreses Tecnològiques:

  • David Bordonada Esquinas, Gerente de Cuentas Clave de Educación en Libelium

Entorn científic:

  • José Emilio Guerrero Ginel. Catedrático ETSIAM Universidad de Córdoba
  • Manuel Pérez Ruiz. Profesor titular de la Universidad de Sevilla. US, AGR-278 Smart Biosystems Laboratory.
  • Jorge Antonio Sánchez Molina, Profesor titular de la Universidad de Almería. Grupo de Automática, Robótica y Mecatrónica.

Entitats associatives:

  • Felipe Medina Martín, Secretario General Técnico ASEDAS
  • Eduardo Cotillas Provencio. Director de I+D+i de la FIAB

Inscripcions

Pots fer la reserva de plaça a través d’aquest ENLLAÇ

Documentació relacionada

Anunci de la jornada en format PDF

Més informació

Web Smart Agrifood Summit

Share This Post

Torna a Formació