Inici » Esdeveniments » Formació » Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups

Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups

Organitza: Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya 

Inici 30/01/2018
Modalitat Semipresencial
Durada Febrer - Juny 2018

20% de descompte pels col·legiats del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

En el món empresarial, cada cop és més important un coneixement generalitzat però molt pràctic del funcionament de les organitzacions. Això és fonamental per a tots els petits emprenedors i professionals de diferents àrees que volen desenvolupar un petit negoci amb vinculacions a una start-up.

Les titulacions universitàries atorguen uns coneixements tècnics i específics en la matèria objecte d’estudi i constitueixen una sòlida base per a tots aquells professionals que volen dedicar-se a desenvolupar una empresa basada en aquest coneixement. Però en aquests perfils ens trobem amb una doble figura: la del professional capacitat i la d’empresari. En aquesta segona part és on fallen molts negocis. El postgrau aportarà als assitents coneixements bàsics i específics en gestió d’empreses, que els permetrà prendre decisions de caràcter empresarial.

Amb l’objectiu de desenvolupar aquests coneixements d’una forma molt pràctica i aplicada, neix el Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups, que pretén cobrir una necessitat per completar els coneixements empresarials.

Aquest Postgrau està organitzat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya en col·laboració amb la Universitat Abat Oliba CEU.

La formació és semipresencial, de 30 crèdits ECTS (1 crèdit ECTS = 25 hores), amb un total de 750 hores.

El postgrau s’iniciarà el gener del 2018, en horari de dimarts dijous de 16.30 a 20.30 h.

Els col·legiats teniu un 20% de descompte sobre el cost del Postgrau (3.475 euros).  Si esteu interessats, només cal que contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic agronoms@agronoms.cat

Podeu consultar tots els detalls, objectius, pla d’estudi, metodologia, etc. al següent enllaç

Catàleg Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups

Contacta amb el COEAC per gaudir del 20% de descompte.

Si estàs interessat/ada envia’ns un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat

Share This Post

Torna a Formació