Inici » Esdeveniments » Agenda » Presentació del llibre “Més enllà del vi_DOQ Priorat” del company, Eduardo Soler i Sebastiano Alba

Presentació del llibre “Més enllà del vi_DOQ Priorat” del company, Eduardo Soler i Sebastiano Alba

19 de juny de 2013 // 00:00 - 23:59

Lloc: COEAC
Passeig de Gràcia, 55, 6-6
08007 Barcelona
Tel. 93 215 26 00
Data: Dimecres, dia 19 de juny de 2013
Hora: 18:30 h

Presentació

El proper dimecres, dia 19 de juny, a les 18.30h, es farà la presentació del llibre “Més enllà del vi _ DOQ Priorat”, a la seu del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. La presentació anirà a càrrec del company, enginyer agrònom, Eduardo Soler.

MÉS ENLLÀ DEL VI
Amb aquest llibre, els autors utilitzen el vi com a fil vertebrador per fer un homenatge als qui han treballat les terres de vinyes i oliveres, conformant un paisatge ple d’una personalitat que s’ha anat configurant durant generacions.

En aquesta obra trobareu la història d’una terra de vins a través d’una acurada i exhaustiva guia de tots els cellers de la DOQ Priorat, basat en entrevistes personals als responsables dels mateixos, dels quals coneixereu molts dels seus secrets.

Aquest llibre és el primer volum d’una col•lecció sobre els territoris vitivinícoles que en aquest any 2013 està previst que augmenti amb dos nous llibres: “Més enllà del vi_DO Conca de Barberà” i “Més enllà del vi_DO Montsant”.

Es prega confirmació d’assistència mitjançant el següent formulari d’inscripció abans del dia 17 de juny. Places limitades.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments