Inici » Esdeveniments » Formació » Sessions en línia d’Instamaps

Sessions en línia d’Instamaps

Inici 12/05/2021

Sessions en línia d’Instamaps

Organitza: Institut Cartogràfic i Geològic  de Catalunya

Sessions

Dimecres 12 de maig de 2021, de 09.30 a 11.00 hores

Dimarts 18 de maig de 2021, de 18.15 a 19.45 hores

Aquestes sessions no son presencials. Es faran mitjançant l’eina Microsoft Teams. A sota trobareu els enllaços per a connectar-vos-hi.

Introducció

Instamaps (www.instamaps.cat) és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.

Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica. Instamaps està en permanent evolució i, en aquestes sessions, s’explicaran les novetats i les millores.

Destinataris

Les sessions s’adrecen a tots els usuaris i s’evolucionarà des de les funcionalitats més bàsiques a usos més evolucionats. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma a partir de la realització de tres mapes concrets, que permetran mostrar les possibilitats i les funcionalitats de l’eina. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores.

Contingut

Circular informativa en format PDF

Es realitzaran 3 mapes que permetin mostrar l’ús i les potencialitats de l’eina:

  • Mapa 1. En base a la creació i l’ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excursionisme, activitats de muntanya).
  • Mapa 2. En base a la pujada de dades des d’arxius i estilització: mapes dinàmics (informes, mapes d’estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris, fulls d’Excel).
  • ​​​​​​​Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, Drive, Onedrive, Sharepoint, dades obertes).

 

Connecteu-vos a la sessió del dia 12 de maig*

 

Connecteu-vos a la sessió del dia 18 de maig*

 

(*) Si clicant directament en l’enllaç no us és possible accedir a la sessió, us suggerim que copieu l’enllaç i l’enganxeu en un navegador web. Si us pregunta si voleu obrir l’aplicació Teams, digueu que no i seguiu la sessió anònimament des del navegador.

Share This Post

Torna a Formació