Inici » Esdeveniments » Agenda » Sortida en minibús a finques i celler de Tomàs Cusiné (El Vilosell, 23 de novembre 2013)

Sortida en minibús a finques i celler de Tomàs Cusiné (El Vilosell, 23 de novembre 2013)

23 de novembre de 2013 // 00:00 - 23:59

Organitza: Delegació de Lleida del COEAC

Lloc de trobada: Camp d’esports de Lleida (Doctor Fleming)

Dia:Dissabte, 23 de novembre 2013

Hora:A les 1000h.

Introducció:

Amb la idea d’elaborar vins amb caràcter, capaços de reflectir l’expressió d’una terra, i amb el repte d’implantar una filosofia pròpia d’algú amb grans inquietuds i pretensions, Tomàs Cusiné, decidí, amb la verema del 2003, emprendre un nou projecte vitivinícola en el qual poder bolcar tota la seva passió i coneixements.

La seva àmplia experiència en la denominació d’origen Costers del Segre, i la garantia que li aporten les seves vinyes li han permès crear uns vins d’alta personalitat i elegància, que marquen l’inici d’un projecte que té com a objectiu, l’any 2013, consolidar-se com a bodega de prestigi.

El celler es troba al poble d’ El Vilosell, a la comarca de Les Garrigues, Lleida, dins de la DO Costers del Segre, i compta amb les instalacions adecuades per a la elaboració que ens marquen els objectius de qualitat.

PROGRAMA

10.15: Sortida en mini bus des del Camp d’esports de Lleida.

11.00: Arribada al celler en minibus i inici del recorregut guiat per les finques en el mateix vehicle, a càrrec de Tomàs Cusiné, propietari: superfície de finca, tipus de sòl, clima, formació dels ceps, varietats de vinya en plantació, I+D+I, paisatge, vegetació de l’entorn…

12.00: Visita guiada al celler amb breu introducció sobre els orígens de l’empresa (ubicació en el territori, edificacions…), explicació del procés d’elaboració dels vins, i recorregut per les instal·lacions: sala de vinificació (premsa, dipòsits d’acer inoxidable, cups de ciment, taula de selecció manual, despalilladora), línia d’embotellat, magatzem d’expedició, i sala de criança en bótes.

13.00: Tast de vins a la botiga, amb possibilitat d’adquirir els productes que s’elaboren en el celler.

14.00: Dinar al restaurant El Vilosell.

Si s’escau, es recomana fer una passejada pels carrers empedrats d’El Vilosell i gaudir de l’esplèndid paisatge garriguenc des del mirador de l’església i el del punt més alt del poble.

Preu per persona: 30 euros (inclou dinar, tast de vins i autocar).

Inscripcions: Cal fer la inscripció mitjançant el formulari  que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 15 de novembre 2013.

El COEAC es reserva el dret d’anul·lar l’activitat en cas que no hi hagi un nombre mínim d’inscrits.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments