Inici » Esdeveniments » Agenda » Taller d’introducció a la cultura de la cervesa (COEAC Barcelona, 17 abril de 2013)

Taller d’introducció a la cultura de la cervesa (COEAC Barcelona, 17 abril de 2013)

17 d'abril de 2013 // 00:00 - 23:59

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Dia: Dimecres, 17 d’abril de 2013

Horari: De les 18.30 a les 20.30h.

Lloc: COEAC. Passeig de Gràcia, 55, 6-6. 08007 Barcelona

Objectiu del Taller:

Introduir al públic dins la cultura de la cervesa que tant de moda s’està posant en el nostre país amb un nombre, cada vegada major, de cerveses artesanes que estant sorgint arreu del territori. Microcerveseries, nanocervesers, homebrewers, nous estils, versions d’estils existents, aficionats i profans, amb aquesta beguda com a protagonista. Hi ha vida més enllà de l’estrella? l’objectiu d’aquest taller és donar la resposta a aquesta pregunta i donar a conèixer aquesta beguda més antiga que el vi, que neix quasi a l’ensems que l’agricultura des d’una vessant teòrica i pràctica alhora.

PROGRAMA

18.30h Explicació teòrica

1. Introducció al concepte de cervesa. Breu resum històric.
2. El procés d’elaboració de la cervesa actual. Els elements que intervenen i la seva influència en el resultat final.
3. Classificació de la cervesa. Criteris i estils.
4. Introducció a al tast.

19.30h Tast de cerveses

1. Una cervesa estil LAGER
2. Una cervesa de BLAT
3. Una cervesa estil ALE
4. Una cervesa estil STOUT
5. Una cervesa BELGA

A càrrec de
Miquel Àngel Arrufat,
enginyer agrònom, elaborador de la cervesa artesanal DÈRIA

Preu

Preu Col·legiat i familiars: 18 €
Preu No Col·legiat: 22 €


Número de places: 20

Inscripcions:

La inscripció al taller s’ha de tramitar mitjançant el següent formulari d’inscripció que trobaràs més avall, abans del dia 15 d’abril. Places limitades. L’admissió al taller es farà per rigorós ordre d’inscripció.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el taller si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Instruccions de pagament

Els col·legiats podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.

Sinó, podeu fer un ingrés al c/c 2100 3054 60 2500045971 de "La Caixa".

A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom + taller cervesa”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.

Observacions

Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments