Inici » Esdeveniments » Agenda » TRADICIONAL ARROSSADA AGRÒNOMS. CELEBRACIÓ DE LA FESTIVITAT DE SANT ISIDRE A GIRONA (Pals, 10 maig 2014)

TRADICIONAL ARROSSADA AGRÒNOMS. CELEBRACIÓ DE LA FESTIVITAT DE SANT ISIDRE A GIRONA (Pals, 10 maig 2014)

10 de maig de 2014 // 00:00 - 23:59

Organitza: Comissió d’activitats de Girona del COEAC

Dia:  Dissabte, 10 de maig de 2014

Lloc: Masia del nostre company Baltasar Parera, Mas Gelabert a Pals (Girona)

 

Enguany, per a celebrar la festivitat del nostre patró Sant Isidre, hem pensat d’organitzar la tradicional Arrossada d’en Frederic, a un lloc com sempre ben especial. Aquesta vegada anirem a la Masia del nostre company Baltasar Parera, Mas Gelabert a Pals, on a més, tindrem l’oportunitat de fer una visita als arrossers de Pals i conèixer la seva història.

El dia que t’has de reservar és el proper dissabte, dia 10 de maig. És previst que sigui obert a familiars i companys d’altres demarcacions.

PROGRAMA

12.00 h Punt de Trobada: Mas Gelabert, Pals. (s’adjunta plànol)
(42º00’13.36″N – 3º10’00.90″E)

Indicacions: Si es pren la carretera des de Pals a Torroella, s’ha d’agafar un trencant a mà dreta que indica “Serres de Pals” i després, tombar a l’esquerra a la primera rotonda (Està indicat “Teules”). Al final de la carretera asfaltada es troba el Mas Gelabert a ma esquerra.

12.15 h Visita als arrosers i conèixer la seva història.
Passejada a peu pels arrossers de Pals. Visita de la Masia del segle XVII i projecció d’un documental fet pel pare del company, Baltasar Parera, sobre el cultiu de l’arròs als anys 50 a Pals (10 minuts).

14.00 h Dinar. (Arrossada del company, Frederic Gómez Pardo)
Menú: Amanida, Arròs, Postres, Aigua mineral i Vi

Preu: Adults: 10 euros
Nens: gratuït

 

Inscripcions:

Et prego que confirmis la teva assistència a través del formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 5 de maig, indicant el nombre de persones (núm. d’adults i núm. de nens).

El pagament es farà per domiciliació bancària al número de compte on es passa la quota del col·legiat/da.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments