Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita al Celler Mas Blanch i Jové

Visita al Celler Mas Blanch i Jové

15 d'octubre de 2016 // 00:00 - 23:59

Dia: Dissabte, 15 octubre 2016

Lloc: Celler MAS BLANCH i JOVÉ. La Pobla de Cérvoles

Activitat familiar oberta a altres demarcacions

 

Benvolgut company,
Benvolguda companya,

El dissabte 15 d’octubre la Delegació de Lleida ha organitzat, conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Industrials de Lleida, una visita al Celler MAS BLANCH i JOVÉ a la Pobla de Cérvoles on elaboren vins sota la DO Costers del Segre.
Les seves vinyes estan situades en un lloc muntanyós, a més de 700 metres sobre el nivell del mar, amb influencies del mediterrani. La baixa pluviometria, l’alta insolació i l’important salt tèrmic entre el dia i la nit permeten obtenir d’aquestes vinyes un PRODUCTE D’EXCEPCIONAL QUALITAT.

La singularitat d’aquesta visita recau en què aquest celler es coneix com La Vinya dels Artistes, donat que entremig dels seus conreus i celler s’exposen diferents obres d’art d’altíssim nivell i de prestigiosos artistes, reconeguts  internacionalment.

10:45 h. Lloc de trobada al mateix Celler al Paratge Llinar Pol. 9 Parc. 129 de Pobla de Cérvoles a les .(com arribar-hi)

11.00h.  Inici de la visita al Celler Mas Blanch i Jové

14.00 h.  Dinar
Per els que vulgueu continuar compartint aquest dia, hi ha l’opció de dinar tots plegats al Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues.

El preu de menú és  pels adults de 25 € per persona, i pels infants 10 € per persona

Inscripcions

Per motius d’aforament, cal que ens ho facis saber abans del 30 de setembre, mitjançant el formulari d’inscripció indicant el nombre de persones i especificant  els plats  escollits del menú del document adjunt.

Serà una bona trobada, t’hi esperem!

La delegada de Lleida

Conxita Villar i Mir

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments