Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita a la Granja “San José”, una de les majors explotacions de vacú de llet d’Espanya

Visita a la Granja “San José”, una de les majors explotacions de vacú de llet d’Espanya

10 de març de 2018 // 11:00 - 13:00

Visita a la Granja “San José”, una de les majors explotacions de vacú de llet d’Espanya

Organitza:  Delegació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Hora i lloc de trobada

A les 11 h. a Granja San José. Crta A-1241 Km 6.1 De la Melusa a Vencillón. TAMARITE DE LITERA -22549 (OSCA)  Plànol de la situació

La visita tindrà una durada aproximada de dues hores.

Introducció

La delegació del Lleida ha organitzat una visita molt interessant a l’empresa “Granja San José” per a conèixer de primera mà aquesta explotació ramadera de vacú de llet que, amb les últimes implantacions i el seu model de fort creixement i diversificació, ha esdevingut un referent a nivell nacional.

A més és una de les úniques granges que tenen el certificat de benestar animal (AENOR Conform),  basat en el referencial europeu Wellfare Quality i que garanteix : bona alimentació de les vaques, bon estat de salut, bon allotjament i cures adequades a les necessitats de l’espècie.

La visita anirà a càrrec del company enginyer agrònom, Lluís Xanxo, Director de Producció agrícola de Granja SAN JOSÉ,  que ens explicarà tot el procés que tenen mecanitzat i centralitzat digitalment així com la gestió que en fan per a la optimització de costos de producció. Tot un model d’èxit que cal conèixer!!

Consulta la notícia publicada al Segre per conèixer una mica millor l’explotació

Inscripcions

Cal inscriure’t a l’activitat  mitjançant formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Data límit d’inscripció el 8  de març 2018. Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Localització

Direcció Crta A-1241 Km 6.1 De la Melusa a Vencillón 22549 Tamarite de Litera

Mapa no disponible

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments