Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita guiada a l’exposició “Metròpolis Barcelona”. (Barcelona, 10 d’abril de 2015)

Visita guiada a l’exposició “Metròpolis Barcelona”. (Barcelona, 10 d’abril de 2015)

10 d'abril de 2015 // 00:00 - 23:59

Organtiza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Dia:  Divendres, 10 d’abril de 2015

Horari: De 12h. a 13h.

Lloc:  Espai Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38. 08018 Barcelona

Presentació

Des del 29 de gener al 25 d’abril a l’edifici de Disseny Hub Barcelona, té lloc l’exposició “Metròpolis Barcelona”, a través de la qual es vol mostrar el territori metropolità de Barcelona projectat des de tres perspectives: el passat, el present i el futur. Es mostra quina és la situació actual de la Barcelona metropolitana, tractant d’entendre-la com el resultat de la seva transformació urbana en els darrers 40 anys sobre el Pla General Metropolità (PGM) de 1976. En aquest període, el planejament ha consolidat un territori urbanitzat que pot ser explicat com una metròpolis de ciutats diferents que mantenen un caràcter propi però, i que comparteixen molts elements i interessos comuns.

Així mateix, un cop explicat el present com a resultat de la transformacions del passat, l’exposició projectarà la galeria d’oportunitats del futur de la ciutat metropolitana, de cara a la redacció del nou PDU.

Per a més informació

Visita guiada per als col·legiats del COEAC

El Col·legi amb la col·laboració de l’AMB ha organitzat una visita guiada pels col·legiats del COEAC prevista pel dia 10 d’abril a les 12 hores, a la qual hi estàs convidat/da. (Places limitades).

PROGRAMA

11:45 h Punt de trobada: Espai Disseny Hub Barcelona, (Plaça de les Glòries Catalanes, Barcelona).
Localització

12:00 h Visita guiada

13:30 h Dinar al restaurant de l’Hotel Silken Diagonal Barcelona
Avinguda Diagonal, 205 – 08018 Barcelona. Localització
Preu menú: 17 euros

Inscripcions:

La inscripció a la visita és gratuïta però, per tal que sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció abans del dia 7 d’abril, indicant si anireu a dinar (preu menú: 17 euros) .

Places limitades. L’admissió a la visita es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments