Inici » Esdeveniments » Formació » Cursos » Altres Jornades » Webinar “Implementació i ús del BIM en l’edificació”

Webinar “Implementació i ús del BIM en l’edificació”

Inici 24/09/2021

Tornen els webinars del cicle sobre construcció, organitzat per la Federació de Gremis de la Construcció (GREMIS), en col·laboració amb BBCONSTRUMAT. I ho fan amb una sessió que se celebrarà des  d’ACIES.

El webinar, ‘Implementació i ús de BIM en edificació‘ tindrà lloc el divendres 24 de setembre, a partir de les 11: 00h. I es desenvoluparà, com passa amb totes les sessions del cicle, en format taula rodona, que estarà moderada per la Sra. Elena Pla, de ITEC.
Al costat d’ella, hi seran presents Eduardo Romero, representant de ACIES; Miquel Rodríguez, representant d’ACE; i D. Jose Juan Díaz, representant de AEDICI; així com un representant d’ACI. Aquests professionals debatran i donaran resposta a preguntes d’alt interès com quins beneficis i inconvenients té BIM en edificació? o ¿és viable la implementació de BIM per a edificacions existents?

La participació en aquest webinar és completament gratis per a tots els assistents, tan sols es necessita inscripció prèvia (el nombre de participants està limitat per la pròpia plataforma). Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’entrada fins a completar l’aforament tècnic disponible.

 

MÉS INFORMACIÓ I NSCRIPCIONS

Share This Post

Torna a Formació